26 C
Vaslui
16-aug.-2022

POZA ZILEI: Provocare – în scaunul cu rotile printre gropile lui Boroș!

- Advertisement -
GREU… Un bătrân în scaunul cu rotile, trece cu greutate printre șanțurile lăsate în voia lui Boroș și a Planului lui de Mobilitate Urbană!

NESIMȚIRE… Fotografia pe care v-o prezentăm este făcută în zona intersecției străzii Republicii cu strada care vine dinspre fostul Interex. Se poate observa cu ușurință în ce mod se chinuie un biet bătrân cu dizabilități, aflat în scaunul cu rotile, să treacă strada. Pentru persoana cu dizabilități este o adevărată provocare să treacă printre lucrări în executare, șanțuri lăsate acoperite “la mișto” de cei care au executat canalizarea. Și asta se întâmplă în plină stradă principală, la intrarea în Bârlad dinspre Tecuci! Ce ziceți, domnule primar, e frumoasă tare poarta de intrare în Bârlad, nu? De ce nu faceți o poză și cum vă faceți că îl ajutați pe bătrânul amărât să se descurce printre gropile și construcțiile care se execută? Vesta dvs. nu se potrivește cu decorul? Sau cu modelul de scaun cu rotile?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

33 COMENTARII

 1. Ffff bine.Dnul Boros e domn indiferent de partidul sub sigla caruia candideaza.Si domn si invingator.Iar voi ramaneti cu Onofrei si alte slugi falimentar incompetente.Nici 2 % nu luati.Asa ca succes jigodiilor.Succes la pupat in cur pe toti incompetentii din gasca tradatoare !

  • Ce treaba are Tataru in ceea ce se intampla la Barlad? Dezastrul din oras e provocat doar de idolul tau! Dupa cum vezi toata lumea care posteaza are ceva de criticat la Bouros referitor la Barlad numai tu ii dai inainte cu Tataru, cretinule!

 2. Da nu mai bine te duci tu cu sleahta ta de tradatori ordinari ai Barladului si va duceti in gara.Ar scapa Barladul de voi,jigodii ordinare ce sunteti.Si tara asta blestemata care e capusata de atatea capuse trantori ordinari.Hai mars !

  • Bai Dekantor, pune si te antreneaza pentru proba de anduranta la dat limbi in koor ca Mitica al tau deja e in barca lui Mitica de la Vaslui si atunci sa vezi cat ai sa ai de muncit!

 3. Pietonii își rup picioarele, șoferii roțile, Nikanor își rupe limba n dosul lui bouros, voi va certați ca chiorii, iar primarului i se rupe de noi toți… ce i mai pasa lui ca ruinează tot orașul, și a luat banu cât pt 5 mandate. Oricum ii mai trebuie cel puțin 2 sa repare ce a distrus

 4. Coca mamii,coca mamii disperat,neimplinit si ofticat.Baiatul mamicii neimplinit,asa isi dadeau cu parerea pe la sate niste unii din drumul mare,carora li se spunea”moaca satului”,Asa ca”moaca satului”da,la anul toate vor fi gata,si Barladul nostru,din pacate si al unora ca tine,ba fi in haine noi,haine de sarbatoare.Si asta datorita exceptionalului nodtru primar.dnul Dumitru Boros.Iar voi,moacele satului,haloimis,ori acceptati si aplaudati,ori cumparati sapunul de prin magazine,ori pe vecie taceti dracului,ca oricum nu va mai ia nimeni in seama.Moacele satulii neimplinite !

 5. Unele voci din primărie zic ca asfaltarea ar începe la sfârșitul anului viitor, deci ce am văzut vara asta e doar începutul acestui plan pentru demolare urbană. Pt Dna Cezara, tu crezi ca la o lucrare de câteva zeci de milioane de euro, mai contează dacă primarul e mândru, bine ca au început lucrările, de terminat ce mai contează, romanul e învățat sa îndure.

 6. Au ajuns hamanalele tradatoare ale Barladului sa.u numere si oule domnului primar Boros.Nu stiu unde mai.incape atata ura fata de un om atat de onest,atat de profesionist in tot ceea ce face
  Doamne ce le framanta pe jigodiile neamuri de scandal,neamuri proaste activitatra fara de cusur al acestui domn.Dumitru Boros.Dar oare de ce !?.Oare de ce sunt asa deranjate jigodiile jegoase tatariste,cred ca orice om cat de cat pregatit poate usor realiza cat de tare deranjeaza dnul primar pe jigodiile sinecurist tatariste.Traantori falimentari care traiesc ca si capusele,pe spinarea altora.Ptiuuuuuu,satane spurcate !

  • Noi stim ca sunt numarate ouale doar ale celor din PSD. Sa intelegem ca bravul, la misto, primar are in brate buchetul miresii cu 3 trandafiri rosii?

 7. Bai Dekantor, coada de topor, pentru ca tot voiai dovezi cu privile la incalcarea legilor de catre gasca lui Mitica din Priaria citeste declaratia de mai jos!
  Reabilitarea fântânilor arteziene din Parcul Teatrului s-a făcut fără respectarea documentației avizate de Direcția Județeană pentru Cultură (DJC) Vaslui. Ca urmare, DJC va sesiza organele de cercetare penală, pentru încălcarea prevederilor art. 24, alin. 3, din Legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice.
  Corina Ursache a declarat că este pentru prima dată când se confruntă cu o asemenea situație jenantă. Directoarea DJC a menționat că le-a adus la cunoștință celor două reprezentante ale Primăriei, prezente la fața locului, că legislația a fost încălcată.

 8. La prosti,la slugi tatarist imputite,nu trebuie sa le faci nimic.Pe prostii de serviciu,sinecurusti pupincuristi tataristi,trebuie sa.i lasi sa traiasca ca la tarla,acolo.i locul slugilor pupincuriste tatariste.Acolo i locul lor,acolo vor ajunge !

 9. La prosti si javre ticaloase nu trebuie sa la faci nimic.Pe prosti si javre ticaloase trebuie sa.i furi.Pacat ca acest exceptional primar face ce face si pt.prosti si pt.javre ticaloase.Norocul nostru ca prosti si javre ticaloase sunt din ce in ce mai putin !

 10. Un primar exceptional.Un primar exceptional care sta.n gat jiigodiilor,marlanilor,scursurilor,imputitilor trantori ordinareli.Nenorociti care fac jocurile impostorilor straini de Barlad,chiar daca unii sunt din Barlad.Pentru o sinecura si un sfant in plus,scursule tradeaza si pe masa,nu numai Barladul.Javra ordibara !

  • Pentru idiotul util numit Nikanor. Intreaba-ti idolul de la Primarie despre urmatoarele SI DUPA AIA CONTINUA CU LINSUL DOSULUI!
   1. NE POATE PREZENTA Graficul GANTT? Acesta reprezintă documentul ce va folosi la planificarea, coordonarea și monitorizarea
   permanentă și reală a fiecărei activități specifice și va preciza estimarea duratei de timp (început și sfârșit– realizare), resursele necesare (financiare, umane, etc.), ordinea sarcinilor/activităților (logică,cronologică, tehnologică), pașii ce trebuie urmăriți, toate etapele ce trebuie parcurse pentru realizarea șifinalizarea în termenul contractat a obiectivului de investiții.
   Având în vedere complexitatea deosebită a obiectivului de investiții, Ofertanții au obligația de aanaliza toți pașii ce trebuie urmați pentru finalizarea obiectivului de investiții în termenul contractat, vorcorobora toate etapele ținând cont de durata de implementare a proiectului, succesiunea logică șicronologică a tuturor activităților și vor prezenta Autorității contractante un grafic GANTT realist,adaptat obiectivului de investiții, cu precizarea unor termene clare, realiste, cu finalizarea obiectivuluide investiții în termenul de implementare.
   Graficul Gantt realizat de către Ofertanți trebuie să prezinte cel puțin următoarele informații:
   – perioadele de timp prevăzute pentru lucrările provizorii, măsurile de siguranță, managementul
   de trafic prezentate care trebuie să fie suficiente/rezonabile în raport cu complexitatea activităților pe care
   le implică și resursele alocate; etc.
   2. Stie Mitica ca Primaria si Aquavas nu respecta urmatoarea prevedere legalain relatia cu firma care executa lucrarile:răspunsul operativ, dar nu mai târziu de 2 (două) zile lucrătoare, la solicitările emise de către Dirigintele de șantier conform obligațiilor ce îi revin, Autoritatea contractantă, alți factori implicați,referitoare la apariția unei situații neprevăzute, diverse spețe ce necesită clarificări, etc.;
   3. A vazut primarul, mult laudat de de dobitocul care esti, panouri de avertizare, culoare si pasarele de trecere, marcaje de avertizare, etc care sa asigure un minm de siguranta cetatenilor atunci cand se afla sau trebuie sa tranziteze in zonele in care se executa lucrarile contractate?

   • Tu pe ce lume trăiești? Nu exista instituție sau om politic căruia sa i pese. Pe trotuarele astea e greu sa te deplasezi și fără sa ai dizabilități. Am văzut ieri o femeie cu un căruț pt copil in aceeași zona din poza, părea o adevarata aventura. La ce s au apucat ăștia de făcut cu lucrarea lor eu nu cred ca o pot scoate la capăt. Dar așa i cu bugetarii noștri dragi aleși, timpul trece, leafa merge. PS, nu uitați sa va luați cizme de cauciuc, vara trece

  • Am înțeles ca, la Sectia de Psihiatrie de la Spitalul din Bârlad au dat alarma ca a evadat un nebun cu semnalmentele tale!

 11. Pai mai bine te ligusesti pe linga un om vrednic si exceptional gospodar,cum este dnul nostru primar,decat ceea ce fac taraturile jegoase care fac jocurile si stau capra in fata jigodoilor.care tradeaza zi de zi Barladul.Si carora le sta.n gat bravul om.Dumitru Boros.Asta pana nu o sa se inece in propria lor spuma imputita.De atata ura si invidie !

 12. Sa moara copiii ma_tii Nikanor dacă nu scrie ca un fost ziarist, condamnat penal, după o noapte de beție cu colegii și colegele de redacție din ziarul online Primăria Boului ros!

 13. Nu mai are nici o putere,stimabile,cine mai este indobitocitul prost gramada,care sa puna botul la mizeriile debitate de fituica Vremea noua,fituica care face jocurile detractorilor si hienilor de serviciu puse in slujba lichelelor ticaloase si tradatoare ale Barladulji si barladenilor !????
  Felicitari si respect dle primar.
  Doamne ajuta !

 14. Multe neamuri proaste,samante de scanfal,indivizi care n.au facut nimic in viata asta,adevarati trantori,isi dau cu parerea si pun botul lor flamand de ura si kkt la mizeriile debitate de fituica,Vremea noua,fata de cel mai bun,cel mai gospodar primar pe care l.a avut vreodata Barladul.Ma intreb si intreb pe barladenii de bun simt,oare ce.i mana in manipulari,diversiuni si alte mizerii fituica,Vremea noua,in denigrarea si terfelirea activitatii exceptionale a prinarului nostru,si a Consiliului local Barlad.Institurii puse in slujba Barladului si a barladenilor.Oricum,bravoooo,dle primar,bravooo Con.local,felicitari,si Dumnezeu fie cu voi in planul nemaiintalnit de.a schimba pt.totdeaina fata Barladului.Cat despre alde moaca satului,detractorii de serviciu,tradatorii ordinari ai Barladului,cei care fac tot posibilul sa.i bage bete.n roate dlui brav primar,Dumnezeu cu mila,Amin si un oraj imputit,nemernicior,satane tradatoare !!!

 15. Ce sa-i explici omului frustrat si fara scoala, care mai are si „puterea” de a influenta oameni, fiind in postura de scriitor la ziar!?
  Chiar nu se gaseste nimeni sa ii zica vreo doua femeii asteia obraznice?

   • Dar Mitica cum îți comanda Adila:Încă un rand sclavul? Sau spune „domnia ta”? 😁😁😁😁😁😁

  • Suparare mare asa-i? Pai decat sa linga pantofii pe la primarie, mai bine scriitor la ziar :)))) Lasa ca esti tu mai Adi bun pentru linguseala pe langa primar! Ce sa-i faci, noi astia de rand avem nevoie de scriitori la ziar:) Care au scoala destula, nu ca tine:) Hai, treci la scris, da din tine toata scursura … ca atat faci:) Rad si cainii de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.