POZA ZILEI: Un polițist din Huși, “Schumacher… dintre vii”: depășire spectaculoasă pe linia continuă!

DILEMĂ… Un șofer din Huși care conducea un vehicul de mare tonaj, s-a supărat crunt când, fiind în trafic, a văzut cum îl depășește chiar pe linia continuă un autoturism de culoare vișinie. Reușind să suprindă în flagrant încălcarea Codului Rutier și, mai mult decât atât, să considere că la volan este chiar un polițist, omul nu a mai stat pe gânduri nicio clipă și și-a spus oful pe o rețea de socializare. “Păi, ce facem d’mle “polițist”? Manevre periculoase?? Noi nu avem familii și copii acasă? Depășire pe linie continuă aproape de curbă și punerea în risc a unui accident. Avem drepturi diferite dacă sunteți comisar șef, așa-i? Ce fel de exemplu puteți oferi? Hai să respectăm legea dacă tot te dai așa de corect și amendezi lumea fără motiv.. Mare grijă la acest “Schumacher” de formula 1″, a scris bărbatul, atașând fotografiile respective. În fața unei asemenea situații, reprezentații Inspectoratului Judcețean de Poliție Vaslui au spus că au luat atitudine, după ce apărute în spațiul public. “În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unei postări în care este prezentată o situație produsă în municipiul Huși, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: în cursul zilei de 9 aprilie 2021, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Serviciul Rutier Vaslui, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele prezentate, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentații IPJ Vaslui.
17 COMENTARII

 1. situatia cu adevarat periculoasa a fost creata de soferul autocamionului incarcat peste cantar ,cu 40 tone balast ( de asta drumul Crasna Husi e numai valuri ). Cum a reusit acest tampit sa faca poze in oglinda retrovizoare ??? Clar el era preocupat cu altceva ,nu era atent la trafic, De asta sar camioanele de carosabil . Daca are ceva personal cu proprietarul masinii visinii sa o rezolve ca intre barbati. fara stuchituri .

 2. Acel șofer retardat a avut în spate ceva timp acea mașina visinie. Știa cine este proprietarul (comionagiul fiind un infractor) A avut timp să-și pregătească camera, sa imortalizeze depășirea, în timp ce el a redus viteza, obligând practic șoferul autoturismului sa facă acea depășire. Vinovat este acest camionagiu cu retard mintal ce se cred Corneliu Porumboiu.

 3. E jale daca orice sofer cu patru clase a ajuns sa discrediteze politia.De unde stie acel sofer ca acea masina era condusa de un comisar sef? Daca politia ar avea manageri adevarati articole de genul acesta nu ar fi deaoarece soferii ar conduce nu ar filma pe drum. Din cat se vede politia a ajuns bataia de joc a cocalarilor si din ce motiv oare? sa fie oare numirile…….

  • Ma faci sa rad, in primul rand nu sunteti politisti ci militieni. Abuzati de functiile de conducere desisunteti niste oaznici in slujba platitorukui de taxe. Aveti orgolii, aroganta “care o are mai lunga”, vendete personale… sunteti niste mucegaiti facuti la apelul bocancilor. Nu veti avea niciodata respectul cetateanului pana nu veti vorbi cu el ca cu seful la care dati atatea limbi… apoi se da duma si sunteti baieti buni chiar daca nu faceti nimic ca de obicei.

 4. Hopaaa… s-a dat duma intre gaborii de c*cat ca aici se barfeste. Pai ce faceti ba militienilor nu mai primiti presa la institutie sau sunteti ultimele lepre iar ziarele ajung la voi la sfarsitul zilei :)). Sau faceati s*x in grup cu morcovi si alte jucarii de aprozar? Acu nu ma pricep care f*tea si care o lua, cert e ca “aaha” se simtea cel mai bine ca n-a mai apucat sa-si scrie numele. Creca “Lascau” o lua la câcău ca a scris si putin, “tir cu telefon” a scris cu doua maini, nu era presat de durere si rade “hahaha”… da… deci oridinea e “Lascau” 6:14 s-a aplecat dupa sapun, ii paseaza telefonul lu “aaha” 6:31 nu mai putea de durere ca avea “tiru” in “spate” si i l-a dat repede 6.33. :))

 5. Luați-i permisul cocalar ului de camionagiu…. Poate ofi chiar lind… Icul ala de pitic care conduce cu prelungitoare…. Ala e în stare sa filmeze la volan. Cică ii face inventarul blondei de cumnata-sa sau ce ruda io mai fi….. Hahaha

    • Vezi ma gay-ule daca n-ai iesit din Romania, oamenii care fac curse internationale au vazut de toate, camere in cabina in spatele soferului, pe oglinda din dreapta, camioane fara oglinzi cu tablete si camere.

LĂSAȚI UN MESAJ