spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Poza Zilei: Unii șoferi din Vaslui îi lasă pe pietoni fără trotuare

- Advertisement -

NEPĂSARE… Parcarea pe trotuare, în locuri neamenajate de către administrație, este interzisă prin lege, în România, începând din 20 ianuarie 2017, însă unii șoferi se pare că nu înțeleg acest lucru. Invocând că nu au locuri unde să își parcheze mașinile, unii conducători auto lasă pietonii fără trotuare și îi forțează să mergă pe carosabil. Cititorii ziarului Vremea Nouă au surprins, luni, o astfel de mașină parcată neregulamentar pe trotuar, chiar în centrul orașului, într-o zonă atent monitorizată de polițiștii locali. Blocarea trotuarului de către proprietarul acestui autoturism este cu atât mai greu de înțeles cu cât la câțiva metri distanță, pe partea cealaltă de stradă, era o parcare unde mașina putea fi lăsată. Parcarea autoturismelor pe trotuare este permisă numai acolo unde există indicatoare sau marcaje amplasate de autorități. Vorbim de trotuare care au lățimea de cel puțin 3 metri, iar amenajarea spațiului se face de către primărie cu acordul poliției rutiere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

24 COMENTARII

 1. Da, este o problema in statiile de taxi ziua, cand nu ai unde sa parchezi taxiul, iar taxa pe an e 7 mil , cea mai mare din tara!!! Dar se pare ca nu este nevoie de bani la buget😯 nu stai sa te certi cu marlanul, faci poza si trimiti amenda acasa, asa se face in vest😉

 2. La Bârlad politistii locali astazi sărbătoresc ziua primului arestat din miliție, Chelaru Vasilică zis cap de gunoaie, sa te vedem între oatru scânduri boule împreună cu lingăii, POPA, RÎPAN, BALABAN, LĂCUSTĂ, CARP, SPERILĂ, CHIPER, SAVIN,SITARU, MÎNDRU,RĂDUCANU,HUȚULEAC,SILION,GÎFU, CEAPĂ, pupincuriști dedicați cu principii .

 3. La Bârlad animalul de Chelaru Vasile , arestatul, nu face nimic, printre blocuri în zona confectii trotuarele sunt ocupate de mașini.

 4. Si pe strada traian au dat drumul la parcari in mijlocul drumului nici sa mai treci strada in siguranta mai poti parca suntem intrun oras de handicapati.

 5. Au luat vacanta elevii au plecat in concediu si primarul si politia locala. Stai sa vezi cum o sa fie prin oras cind vin stranierii din Valeni si Munteni in luna august

 6. Politia rutiera si politia locala dorm in papuci sau stau toata ziua pe TikTok. Ce sa le faci. Atit se poate. Dl Pelin poate mai circula si prin orase ca ne-am saturat sa mergeti doar pe la tara

 7. Foarte bine ca pozati masinile acestor vremelnic potenti. Dar politia locala ia masuri? Masinile angajatilor de la pizzeria lui Vranceanu opresc unde vor, fie pe Carol fie in curba spre stada principala. Poze, masuri? Si trotuarul din fata de la Kogalniceanu si mai sus in fata la Procuratura si mai sus in fata la Arsenal este tot al cetatenilor! Ce se intampla cu masinile parcate in fata blocului de pe Veteran Turcanu? Nu au locatarii unde parca? Atunci cum a fost autorizata constructia fara locuri de parcare? Primaria, se aude? Urbanismul, niciun sunet? Daca opresti cu un batran in fata la Casa de pensii in 30 de secunde apare Politia locala dar in fata unor restaurante stau parcate cate doua masini pe sens. Deh, mai papa si gurita lu” dom” comunitar ceva!

  • Din cate am inteles acel bloc de pe veteran turcanu a fost construit de un familiar ceva al primarului si a dat spaga vreo 10 000€ la vecini ca sa fie de acord cu construirea acelui bloc, si se mai face unul tot asa la casa numerul 8. Multa coruptie totul vine de la primar si de la buzatu.

 8. Circulația din Vaslui este inexistentă în mediul urban.
  Domnule Pelin! Oare nu aprobați (menegeriati) greșit acțiunile poliției rutiere? Credeți că acțiunile aprobate doar în zilele de sâmbătă și duminică aduc vreun beneficiu cetățenilor sau doar un supliment la salariu oferit polițiștilor care acționează în zilele de sâmbătă și duminică? Știm că majoritatea acestora sunt membri Diamantul, dar….. să menegeriem corect! Mai sunt structuri care nu pot beneficia de aceste privilegii ( BONUSURI ptr SDL), iar faptul că rutiera stă câte 4 ore în acțiune sâmbăta și duminica nu ne ajută cu nimic. Vedeți nr accidentelor din timpul săptămânii, vedeți gravitatea acestora! Noi nu suntem un județ turistic în care să avem valori de trafic ridicate în weekend. Suntem un județ de tranzit și nenorocirea pe străzi se întâmplă atunci când sunt multe autovehicule în trafic. Dar este mai ușor să prinzi cu radarul un vitezist, că de….. are pe unde circulă și el în weekend, căci sunt străzile aproape goale, decât să previi accidentele prin prezența în stradă a Poliției atunci când situația o impune.
  POATE, DRAGI JURNALIȘTI VRN PRINDEȚI ESENȚA ACESTEI POSTĂRI SI NU MAI RIDICAȚI LA RANG DE MARE SUCCES ACȚIUNILE ACESTUI,, NOU ȘEF IPJ”.
  A menegeria o instituție, înseamnă în primul rând a o face stimabilă în rândul cetățenilor, după care mai spre final a nu aduce discrepanțe salariale între angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.