Prea mici pentru Liga 2

Hușana Huși – Universitatea Cluj   2-8 (1-5)

ELIMINARE… Ieșire rușinoasă din Cupă pentru Hușana Huși. Trupa lui Florin Croitoru nu a făcut față presiunii din meciul cu Universitatea Cluj (2-8), fiind depășită categoric la toate capitolele. Clujenii au controlat jocul de la un capăt la celălalt și s-au impus la o diferență care ne scutește de la prea multe comentarii.

Hușenii au început timid, iar presiunea unei posibile calificări a apăsat enorm pe umerii jucătorilor pregătiți de Florin Croitoru. Încurajați de peste 200 de de spectatori, aflați în tribune, în spatele gardurilor sau pe blocuri, fotbaliștii hușeni nu au intrat deloc bine în meci, clujenii reușind să deschidă scorul în minutul 3, prin Cătălin Ștefănescu, după o greșeală colectivă în defensiva gazdelor. Hușenii sunt buimăciți, în timp ce clujenii își văd de joc și duc scorul la 3-0 după numai 15 minute. S-a făcut 4-0 în minutul 26, când Ribeiro a finalizat cu un șut la colțul scurt. Două minute mai târziu, Cătălin Solomon pătrunde în careu și e faultat de Gorcea, iar arbitrul dictează penalty. Petre Agrigoroaei execută perfect și reduce din diferență, 1-4. Până la pauză, ardelenii mai înscriu o dată, prin Ribeiro (min. 38), după o nouă gafă a defensivei hușene. În partea secundă, Hușana a început mai bine, dar cei care au înscris au fost tot clujenii. Ștefănescu (min. 49), Golan (56) și Berci (78) au profitat din plin de degringolada din apărarea Hușanei și au dus scorul la 8-1. Ultimul gol al partidei a aparținut Hușiului, Petre Agrigoroaei reușind să-l învingă pentru a doua oară pe portarul Universității. S-a terminat 2-8, iar Hușana rămâne cu performanța de a ajunge printre cele mai bune 32 de echipe din țară.

Hușana Huși: Manole – Agrigoroaei, Dumitru, Tăcuțanu, Țenu, Sahru, Mihăiță, Deleanu, Izmană, Solomon, Viorică. Rezerve: Bîlbă – Solomon, Ciobanu, Ekonomou, Tofan, Sinescu, Chiriac, Aioanei și Șandru.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ