PREA MICI PENTRU UN RÃZBOI ASA MARE

OPRITI DIN CURSÃ Meciul a fost decis în minutul 63 în urma unei faze controversate. Alexandru Deaconu a fluierat si a dictat penalty, Bãjenaru a avut sânge rece si l-a executat pe Kuciak, iar Vasluiul a pierdut nedrept douã puncte. O fazã asemãnãtoare s-a petrecut etapa trecutã si la Galati, însã arbitrul de atunci nu a sanctionat un hent asemãnãtor fãcut de Sergiu Costin.

Decizia lui Deaconu, de a dicta penalty, a inflamat spiritele în tabãra Vasluiului. La finalul partidei atât finantatorul echipei, cât si antrenorul Viorel Hizo au sãrit la gâtul centralului pe care l-au acuzat voalat de viciere de rezultat. “Vaslui e prea micã pentru un rãzboi asa! Cineva ne executã cu aceste decizii împotriva noastrã. Acel penalty a fost o bãtaie de joc. Am zis cã la Brasov când am primit gol din ofsaid, se retrãgea fundasul, era greu, dar aici ce sã mai zic? Eu am fost fair-play la Galati când am avut penalty si nu mi-au dat. Cu aceste decizii parcã nici nu mai am elan sã bag bani în echipã. Suntem singura echipã care a jucat trei meciuri în sapte zile, în rest, toate celelalte au avut o zi în plus de odihnã,” a declarat Adrian Porumboiu.

Antrenorul Viorel Hizo abia si-a gãsit cuvintele dupã meci, si a criticat si el dur maniera de arbitraj: “Am fost dezavantajati la Brasov, la Galati, în timp ce Steaua bate pe Brãnesti cu gol din ofsaid. Unii sunt cu tunurile în lupta pentru titlu, iar noi avem doar o prastie.”
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ