Precizări importante despre starea medicului bârlădean, șef al secției ATI, transportat cu elicopterul la „Matei Balș”!

Dr. Adrian Marinescu

EXCLUSIV… Medicul infecționist Andrei Marinescu, din cadrul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș„ a declarat în exclusivitate pentru cititorii noștri, care este starea medicului șef al secției ATI Reanimare de la spitalul bârlădean. Acesta a fost transportat pe 21 august, în stare gravă, la „Matei Balș„ având Covid 19. Deja presa „roșie” din județ l-a și „omorât” pe medicul bârlădean, iar cunoscutul infecționist Marinescu asigură pe cei interesați că medicul bârlădean are o formă severă de Covid 19, dar starea sa merge spre bine!

„Nu, nici vorbă de așa ceva (de decesul „anunțat” de presa „roșie”-n.r.). Este într-o stare grea, nu este una ușoară, are o formă severă, că de asta este monitorizat în Terapie Intensivă, dar nu este așa de rău, adică nici vorbă de intubat sau de alte lucruri. Este urmărit, eu sper să meargă bine în timp scurt, nici nu mă gândesc la o altă variantă. Cu puțină răbdare, sper să avem vești bune în curând”, a declarat medicul infecționist Adrian Marinescu.

Vă reamintim că unul dintre cei mai apreciați medici anesteziști și de terapie intensivă a spitalului bârladean, șef al secției ATI Reanimare, a ajuns pe 15 august pe patul de spital la rândul său, infectat cu virusul SARS CoV 2. Sâmbătă, 21 august, medicul a fost transportat la spitalul „Matei Balș„ din capitală, starea sa de sănătate înrăutățindu-se brusc!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ