spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Predarea fugarului Paul al României se va rejudeca în Malta, anunță Alina Gorghiu. Acesta rămâne în arest

- Advertisement -

Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat că va fi rejudecată predarea fugarului Paul-Philippe al României. „Instanţa a admis apelul formulat de parchet, a desfiinţat hotărârea de refuz al predării şi a trimis cauza la rejudecare. Acesta rămâne în arest până la pronunţarea unei soluţii definitive, cererea de eliberare pe cauţiune fiind respinsă tot astăzi”, a adăugat ea.

„Sunt în măsură să vă furnizez informaţii, de astăzi, de la justiţia din Malta. Predarea fugarului Paul-Philippe al României se va rejudeca. Instanţa a admis apelul formulat de parchet, a desfiinţat hotărârea de refuz al predării şi a trimis cauza la rejudecare. Acesta rămâne în arest până la pronunţarea unei soluţii definitive, cererea de eliberare pe cauţiune fiind respinsă tot astăzi. Mulţumesc tuturor celor care au făcut demersurile necesare şi au fost implicaţi în această procedură. Aşteptăm etapele următoare”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit unei informări de presă a Ministerului Justiţiei. Săptămâna trecută, reprezentanţii Ministerului Justiţiei au transmis că o nouă solicitare a lui Paul Philippe al României de a fi eliberat a fost respinsă de către Curtea Constituţională a Maltei. Acesta rămâne în arest până la judecarea definitivă a cererii de predare şi anume 17 iunie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/predarea-fugarului-paul-al-romaniei-se-va-rejudeca-in-malta-anunta-alina-gorghiu-acesta-ramane-in-arest-2822687

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.