spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Prefectul de Bacău a demis 7 consilieri locali. Îi acuză că au absentat nemotivat de la ședințe

- Advertisement -

Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că aleșii locali demiși au pus Consiliul Local din comuna Cleja în imposibilitatea de a-și desfășura activitatea prin absențele repetate de la ședințe.

Prefectul județului Bacău, Lucian Bogdănel, a luat decizia de-a demite 7 consilieri locali din comuna Cleja pentru că ar fi absentat nemotivat, blocând activitatea forului deliberativ local.

Cinci dintre aleșii locali demiși sunt de la USR, iar doi de la ALDE: George-Carol Alexof – USR (vicepreședinte al organizației județene USR Bacău), Francisc Benchea – ALDE, Monica Ștefania Ciuraru – USR, Angelica Legged – ALDE, Adrian Mărcuș-Șerban – USR, Anton Urban – USR și Vladimir Voidoc – USR.

„Joaca de-a administrația din Consiliul Local Cleja s-a încheiat! Am semnat ordinele de încetare a mandatelor de consilieri locali pentru 7 aleși care au încălcat prevederile Codului Administrativ și, în intervalul 31 mai – 31 august, au absentat –nemotivat– de la ședințele forului deliberativ local.

În perioada menționată, au fost convocate 7 ședințe ordinare și extraordinare, absența nemotivată a celor 7 consilieri locali punând CL Cleja în imposibilitatea de a-și desfășura activitatea și de a decide ce e mai bine pentru comună”, a precizat reprezentantul Guvernului în teritoriu…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/prefectul-de-bacau-a-demis-7-consilieri-locali-ii-2205358.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.