31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Prefectul de Suceava cere destituirea sefului Sectiei Campulung Moldovenesc a CNADNR

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, îi ceruse, anterior, prefectului sa faca un comandament la Poiana Stampei privind gestionarea problemei legate de deszãpezirea DN17 în judetul Suceava si îi ceruse sefului Directiei regionale Iasi a Companiei Nationale de Autostrãzi si Drumuri Nationale sa ia mãsuri fata de cei responsabili pentru gestionarea deficitara a situatiei la limita cu judetul Bistrita – Nãsãud

Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a cerut, vineri, destituirea sefului Sectiei Câmpulung Moldovenesc a Companiei Nationale de Autostrãzi si Drumuri Nationale din România (CNADNR), Liliana Dranca, pentru disfunctionalitãtile în actiunea de deszãpezire în judet înregistrate în noaptea de joi spre vineri. Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a declarat ca în urma unei analize privind modul în care s-a intervenit în judet pentru deszãpezire, în noaptea de joi spre vineri, a decis sa solicite Directiei regionale Iasi a CNADNR destituirea sefului sectiei Câmpulung Moldovenesc, Liliana Dranca. El a spus ca s-au constatat disfunctionalitãti mici în actiunea de deszãpezire care nu au dus la crearea de blocaje, dar ca a cerut destituirea sefului Sectiei Câmpulung Moldovenesc pentru ca nu a actionat asa cum s-a decis în Comandamentul de iarnã. „Le-am cerut sa intervina în Pasul Tihuta, în Pasul Mestecãnis si în Pasul Palma numai cu sare si ei au împrãstiat sare amestecata cu nisip”, a spus Popescu. El a arãtat ca s-a solicitat ca materialul împrãstiat pentru topirea ghetii sa fie sare, si nu amestec de sare cu nisip deoarece se înregistra vânt puternic, care lua nisipul de pe carosabil. „Pentru noaptea de joi spre vineri trebuia împrãstiata doar sare pentru topirea ghetii. S-a împrãstiat sare cu nisip, iar cantitatea de sare care ajunge pe carosabil e mult mai mica si efectul acesteia e mult mai mic”, a spus Popescu. El a mentionat ca în noaptea de joi spre vineri nu s-au înregistrat blocaje pe drumurile nationale care traverseaza judetul Suceava.

Pe de alta parte, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, îi ceruse, anterior, prefectului sa faca un comandament la Poiana Stampei privind gestionarea problemei legate de deszãpezirea DN17 în judetul Suceava. Presedintele CJ Suceava se declarase profund nemultumit de felul în care se actioneaza pentru deszãpezire în judetul Suceava, comparativ cu judetul Bistrita – Nãsãud. De altfel, Gheorghe Flutur declarase, ieri, în conferinta de presã, ca îi ceruse sefului Directiei Regionale Iasi a CNADNR sa ia mãsuri fata de cei responsabili pentru gestionarea deficitara a situatiei la limita cu judetul Bistrita – Nãsãud.

obiectivdesuceava.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here