spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Prefectura Vaslui vine cu soluții pentru decontarea cheltuielilor de navetă ale personalului din învățământ

- Advertisement -

REZOLVARE…Decontarea cheltuielilor de navetă este un drept al personalului didactic prevăzut de ani de zile în legislație. În ultimele săptămâni însă, zeci de cadre didactice navetiste din județul Vaslui au întâmpinat dificultăți în obținerea documentelor justificatoare necesare pentru decontarea navetei, motiv pentru care Instituția Prefectului a identificat o soluție care să vină în sprijinul acestora.

Prefectul Daniel Onofrei a afirmat că toți profesorii care fac naveta pot obține documentele justificatoare din autogara Morandi. “Conștienți de importanța și necesitatea asigurării unui mediu propice desfășurării actului educațional și înțelegând provocările cu care se confruntă profesorii care fac naveta cu autoturismul personal în vederea îndeplinirii atribuțiilor lor, am întreprins demersuri pentru a facilita obținerea documentelor necesare în vederea decontării navetei conform procedurilor în vigoare. În acest sens, am identificat o soluție în colaborare cu reprezentanții autogării Morandi, prin care cadrele didactice pot merge la sediul autogării și completa un formular special pus la dispoziție acolo. Acest document, după completare, va fi ștampilat și semnat pe loc, putând fi ulterior utilizat drept document justificator pentru decontarea navetei conform prevederilor legale. Adresez mulțumiri cadrelor didactice pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă. Având în vedere importanța asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea activității didactice, suntem convinși că soluția propusă va facilita procesul de decontare a navetei profesorilor și va contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă ale cadrelor didactice. Vă asigurăm că Instituția Prefectului va continua să acorde atenție și prioritate problemelor semnalate de comunitatea educațională și să acționeze în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă și a facilităților oferite cadrelor didactice”, a precizat prefectul Daniel Onofrei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. CU ELEVII DIN MUN.HUSI CARE LOCUIESC LA PERIFERIE SI PLATESC ABONAMENT 100 LEI …..LA MICROBUZUL DE ORAS…CUM RAMANE?…ESTE CORECT….PRIMARIA DE CE NU INTERVINE?

  2. CU ELEVII DIN MUN.HUSI CARE LOCUIESC LA PERIFERIE SI PLATESC ABONAMENT 100 LEI …..LA MICROBUZUL DE ORAS…CUM RAMANE?…ESTE CORECT….PRIMARIA DE CE NU INTERVINE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.