spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

PREGÃTITI SÃ RUPÃ PLASA

- Advertisement -

Vasluiul a început sã marcheze meci de meci

PE ATAC Având în teren probabil cea mai valoroasã linie de mijloc din Liga I, FC Vaslui gãseste cu usurintã culoarele spre portile adverse. Sub bagheta lui Viorel Hizo, “galben-verzii” au marcat în nouã din zece întâlniri, iar forma din ultima perioadã a jucãtorilor de atac, dau sperante cã echipa se va mentine cel putin pe aceeasi linie de productivitate. Luni, Vasluiul va da piept însã cu o formatie în formã mare, ce nu a mai pierdut de patru etape.

Gemenii golului, Wesley si Adailton vor fi din nou împreunã pe teren la Brasov, si vor face tot posibilul ca echipa lor sã plece de sub Tâmpa cu toate cele trei puncte puse în joc. Aflati în vârf de formã, cei doi sunt gata sã îl punã în valoare si pe Yero Bello, nigerianul neridicându-se încã la nivelul pe care antrenorul îl asteaptã. În zece partide de când este pe banca Vasluiului, Viorel Hizo a înregistrat sapte victorii, douã egaluri si o singurã înfrângere, în nouã din aceste meciuri elevii sãi reusind sã marcheze. Adversara de luni, FC Brasov vine dupã un egal cu “U” Cluj si o victorie în Ghencea, fotbalistii antrenati de Toni Conceicao declarând în dese rânduri cã sunt mai mult decât hotãrâti sã o împiedice pe FC Vaslui.

“Jucãtorii vor da totul pe teren”

Oficialii brasoveni spun cã meciul cu FC Vaslui va fi mai greu decât cu Steaua si vãd în “galben-verzi” o echipã mai valoroasã decât adversara de runda trecutã. Presedintele executiv al “stegarilor”, Iosif Kovacs face apel la suporteri pentru a veni la stadion si le garanteazã acestora cã jucãtorii lor favoriti var da totul pe teren: “Trebuie sã trecem cât mai rapid peste euforia meciului cu Steaua. Este foarte important sã acumulãm cât mai multe puncte în urmãtoarele meciuri, altfel vom rãmâne doar cu amintirea rezultatului fabulos din Ghencea. Ne asteaptã un meci foarte greu cu FC Vaslui, unul care se anuntã mai dificil decât cel cu Steaua. FC Vaslui este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului,care si-a propus în acest an câstigarea titlului. Avem mare nevoie de sprijinul fanilor la acest meci extrem de important. Pot sã-i asigur pe fanii brasoveni cã jucãtorii vor da totul în teren pentru obtinerea celor trei puncte în meciul cu Vasluiul.” – Iosif Kovacs.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.