Premiantii Olimpiadei de Chimie, faza localã

CÂSTIGÃTORI… A venit rândul pasionatilor de chimie sã-si arate cunostintele. Sute de elevi au sustinut sâmbãtã, 23 ianuarie, prima probã a Olimpiadei de Chimie. În Bârlad si în Husi, Colegiul National “Gh. Rosca Codreanu”, respectiv Colegiul National “Cuza Vodã”, au câstigat aproape toate premiile adresate elevilor din învãtãmântul preuniversitar. Nu aceeasi situatie s-a întâmplat si în Vaslui, acolo unde premiile au fost împãrtite între mai multe licee.

Vã prezentãm, mai jos, clasamentul elevilor premiati la Olimpiada de chimie, faza localã. Acestia vor reprezenta municipiile Vaslui, Bârlad si Husi la faza judeteanã a Olimpiadei de Chimie.

Premianti Vaslui

Singurul premiul I, la clasa a VIII-a, a fost câstigat de Vasiliu Maria, de la Scoala Gimnazialã “Mihai David” din Negresti. Butnaru Marius, de la aceeasi scoalã, a câstigat premiul II. Totodatã, Alexandru Alexandra, Chetreanu Diana si Nãstuc Ancuta Iuliana, de la Scoala Gimnazialã “Mihail Eminescu” din Vaslui, au câstigat premiul II. Premiul III a fost câstigat de elevii aceleasi scoli: Butucel Adelina Ionela, Nãstase Matei Dorian, Bãlãu David Iustinian, dar si de Scarlatache Matei, de la Scoala Gimnazialã “Elena Cuza” Vaslui. La clasa a IX-a, premiul I a fost câstigat de doi elevi ai Liceului “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui: Ailioaei C. E. Tudor Cãlin si Agafitei M. Stefana Andreea. Premiul II a revenit elevei Vãleanu Stefania, de la Lceul Teoretic “Emil Racovitã” Vaslui, iar premiul III, elevilor Cohai Andrei, Munteanu T. Adina si Stroiescu D. Paula-Maria, de la Liceul “Mihail Kogãlniceanu”, dar si elevului Rãdutã Andrei-Alexandru, de la Liceul Teoretic “Emil Racovitã” Vaslui. La clasa a X-a, premiile au fost mai putine: Muntianu C. Adelina-Elena, de la Liceul “Mihail Kogãlniceanu” a luat premiul I, Chirvasã A. Anastasia, de la acelasi liceu, premiul II, iar Beleutã Ina-Anamaria, de la Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” Negresti. Hanganu Gh. Diana, de la Liceul Teoretic “Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, clasa a XI-a, a câstigat locul I, Bolea Elena Laura, de la Liceul Teoretic “Emil Racovitã” Vaslui, a câstigat locul II, iar Oatu Bogdan, de la Liceul “Stefan Procopiu”, clasa a XII-a, a câstigat premiul III.

Premianti Bârlad

Premiul I, la clasa a VIII-a, a fost câstigat de Zavate Antonia, de la Scoala Gimnazialã “G. Tutoveanu” Bârlad. Cãtre aceeasi scoala s-a dus si premiul II, mai exact, la elevul Staicu Daniel. Premiul III a revenit elevului Vãtãmanu Alexandru, de la Scoala Gimnazialã “Ep. Iacov Antonovici” Bârlad. La clasa a IX-a, Colegiul National “Gh. Rosca Codreanu” Bârlad a predominat podmiul: Munteanu Andu Florin (premiul I), Apostu Elena (premiul II), Rusu Georgeana (premiul III), Puscasu Dragos (premiul III), Mihãilã Cristian (premiul III). De asemenea, la aceastã categorie, un premiu III a fost obtinut si de Mihãilã Tudor, de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” Bârlad. La clasele a X-a si a XI-a, Colegiul National “Gh. Rosca Codreanu” tine în continuare stacheta sus, câstigând toate premiile: clasa a X-a – Moraru Bianca Elena (premiul I), Putoi Georgiana Raluca (premiul II), Chiper Andreea (premiul III), Ungureanu Andreea (premiul III); clasa a XI-a – Dudãu Emil (premiul I), Balan Irina (premiul II) si Dimofte Tudor (premiul III).

Premianti Husi

Premiul I, la clasa a VIII-a, a fost câstigat de Romascu Raluca, de la Scoala Gimnazialã “Mihail Sadoveanu” Husi. Locul II a revenit elevei Lãcãscu Maria, de la Scoala Gimnazialã “Anastasie Panu”, iar locul III, elevilor Blãnaru Radu si Gutu Raluca, de la Colegiul National “Cuza Vodã” Husi, si elevei Cãrãusu Geanina, de la Scoala Gimnazialã “Anastasie Panu” din Husi. La liceu, elevii Colegiul National “Cuza Vodã” Husi au câstigat toate premiile: clasa a IX-a – Dinu Simona (premiul I), Marincia Cãtãlin (premiul II); clasa a X-a – Sîrbu Tudor-Octavian (premiul I), Anghelus Andra (premiul II), Arsene Diana – Andreea (premiul III); clasa a XI-a – Tãbãrã Ioana (premiul II), Vîrnã Maria (premiul III); clasa a XII-a – Lungu Mãdãlina (premiul II).
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ