spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Premiat de LPF

- Advertisement -

ÎNCÃ O DISTINCTIE PENTRU PAUL PAPP

RÃSPLATÃ… Liga Profesionistã de Fotbal i-a premiat în cadrul unei ceremonii pe cei mai buni oameni din fotbalul românesc. În cadrul galei “Laureatii Sãrbãtorii Fotbalului Profesionist” – editia 2010, a fost premiat printre altii si fundasul Vasluiului Paul Papp, cel care, alãturi de Valericã Gãman, a fost declarat cel mai bun fundas din Liga I.

Internationalul de tineret Paul Papp este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti ai Vasluiului. În vârstã de doar 21 de ani, Papp a avut un sezon de exceptie atât în Liga I, cât si la nationala “micã”, evolutiile lui atrãgând laudele oamenilor de fotbal din România. Astfel, dupã ce în urmã cu o lunã a fost numit de FRF “cel mai bun fundas“ din Liga I, si în cadrul unei ceremonii organizate de LPF a primit aceeasi distinctie. Cum era de astepat, în cadrul Galei “Laureatii Sãrbãtorii Fotbalului Profesionist”-editia 2010, cel mai bun antrenor din Liga I a fost desemnat tehnicianul liderului Otelul Galati, Dorinel Munteanu, în timp ce trofeul de “cel mai bun fotbalist român” din competitia internã a fost împãrtit de Gabriel Torje si Costel Pantilimon. ‘‘Cel mai bun strãin’’ a fost declarat revelatia acestui tur, atacantul Gazului, Eric de Oliveira. Numele lui Papp a fost mentionat si pe lista celor mai promitãtori fotbalisti români, listã ce i-a cuprins printre altii si pe Florin Gardos, Bogdan Stancu, Liviu Ganea, Marius Alexe, Ciprian Tãtãrusanu, Gabriel Torje sau Cornel Râpã.

LAUREATII “SÃRBÃTORII FOTBALULUI PROFESIONIST”, EDITIA 2010

CEL MAI BUN ANTRENOR: DORINEL MUNTEANU

CEL MAI FOTBALIST ROMÂN: COSTEL PANTILIMON si GABRIEL TORJE

CEL MAI BUN FOTBALIST STRÃIN: ERIC DE OLIVEIRA

PRESEDINTELE ANULUI: MARIUS STAN si GHEORGHE CHIVORCHIAN

OMUL ANULUI FOTBALISTIC: MIRCEA SANDU

CEL MAI BUN ARBITRU: CRISTIAN BALAJ si ALEXANDRU DEACONU

DEBUTUL ANULUI ÎN LIGA I: FLORIN GARDOS

CEL MAI BUN PORTAR: COSTEL PANTILIMON

CEL MAI BUN FUNDAS: PAUL PAPP si VALERICÃ GÃMAN

CEL MAI BUN MIJLOCAS: DAN ALEXA si GABRIEL TORJE

CEL MAI BUN ATACANT: BOGDAN STANCU

PREMII DE EXCELENTÃ: FÃNUS NEAGU, DRAGOS COJOCARU, CORNEL DINU, OVIDIU IOANITOAIA, VALENTIN ALEXANDRU, ADALBERT KASSAY, ALEXANDRU BOC

JURNALISTUL ANULUI ÎN PRESA SCRISÃ: RÃZVAN IOAN BOANCHIS

JURNALISTII TV AI ANULUI: HORIA IVANOVICI si RADU NAUM

COMENTATORUL RADIO AL ANULUI: ILIE DOBRE

MENTIUNILE FOTBALISTII VIITORULUI: COSTEL PANTILIMON, CIPRIAN TÃTÃRUSANU, TIBERIU LUNG, GABRIEL TORJE, CORNEL RÂPÃ, PAUL PAPP, MARIUS ALEXE, ALEXANDRU CHIPCIU, IOAN HORA, LIVIU GANEA, PAUL PÂRVULESCU, LAURENTIU IORGA, ALEXANDRU MUNTEANU, BOGDAN STANCU, FLORIN GARDOS, GABRIEL MATEI, VALERICÃ GÃMAN, CONSTANTIN GÂNGIOVEANU, CEZAR LUNGU, ANDREI IONESCU, ERIC BICFALVI, ALEXANDRU OLOGU si MIHAI RADUT.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.