spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

UPDATE! Adolescenta căutată de polițiști a fost găsită în pădure. O iubire interzisă o făcuse să plece de acasă

- Advertisement -

UPDATE! Adriana Georgiana Sîrbu, adolescenta pentru care polițiștii au activat sistemul RO-ALERT, a fost găsită în pădure. Potrivit unor surse, motivul pentru care a fugit de acasă este o relația interzisă pe care aceasta o are cu un tânăr din Ferești, în vârstă de 21 ani. Părinții nu sunt de acord cu iubirea dintre cei doi și au amenințat-o că o vor duce într-un centru al Protecției Copilului. “Minora a fost găsită în localitatea de domiciliu, Zăpodeni, județul Vaslui. Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nu a fost victima vreunei infracțiuni și a rămas în grija familiei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Adriana Georgiana Sîrbu are 13 ani, este din comuna Zăpodeni și a reușit să pună pe jar autoritățile. Chiar în prima zi de școală, pe 11 septembrie, aceasta a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață. Îngrijorați că fiica lor ar putea păți ceva, părinții au anunțat imediat Poliția. Ieri, oamenii legii au activitat sistemul RO-ALERT, vasluienii primind pe telefoane un mesaj prin care se anunța dispariția adolescentei. Aceștia erau îndrumați să acceseze site-ul Poliției Române, secțiunea Copii dispăruți, acolo unde fusese publicat și cazul Adrianei.

Adriana spune că ar fi plecat de acasă din frica de a fi agresată părinți din cauza relației cu un băiat mai mare

După apariția în spațiul public a cazului, mai mulți vasluieni au tansmis că fata ar avea, de fapt, o relație cu un tânăr din Ferești. Unul dintre aceștia este activistul Jenică Rusu: “Adolescenta nu este la prima plecare de acasă la iubi, la Ferești, la Andrei R., căruia îi spun public să ia adolescenta de mână, să termine circul și să o ducă de urgență la Poliție, că nu alertăm și băgăm în sperieți pe toți locuitorii județului Vaslui, că vă iubiți voi și aveți chef să vă dați în stambă”, a scris acesta în spațiul public. După mai multe ore de căutări, adolescenta dispărută a fost găsită teafără și nevătămată în pădure. Aceasta știa că este căutată și se hotărâse să se întoarcă acasă. Potrivit unor surse, fata nu recunoaște că, după ce ar fi plecat de acasă, ar fi mers la iubitul din Ferești. Aceasta le-ar fi spus părinților că și-a petrecut noaptea în pădure, pentru că s-a speriat de toată agitația creată în jurul căutării ei. În același timp, adolescenta ar fi recunoscut că motivul pentru care ar fi plecat de acasă este reprezentat de faptul că părinții nu sunt de acord cu relația pe care o are cu tânărul din Ferești, în vârstă de 21 ani. Chiar dacă fata a fost găsită și predată familiei, polițiștii vor ancheta cazul. “Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care minora a dispărut de acasă. De asemenea, urmează să se stabileascaă dacă în perioada în care a dispărut a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui.

Știre inițială: CĂUTATĂ… Vasluienii au primit, în această după-amiază, o nouă alarmă prin sistemul RO-ALERT. Nu a fost semnalată o vijelie sau apariția unui urs în zonă, cum se întâmpla de obicei, de data aceasta a fost anunțată dispariția unei fete de 13 ani. Adolescenta se numește Sîrbu Adriana Georgiana, este din Zăpodeni, are 150 cm, constituție atletică, greutate aproximativ 70 kg, păr negru, lung și ochi negri. La data dispariției, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri trei sferturi, alb cu negru, tricou alb și papuci gri. „Orice informație va fi transmisă la numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, se arată în textul alertei primite de vasluieni pe telefone.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Tu s morții mă ții, au nevoie de pula la 13 ani, in curcea mă mii lor de handicapate. Să învețe și să facă treabă în curte nu le place, vor pula la 13 ani😡😡😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.