18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Premierul Albaniei, aflat în Bucureşti, solicită din nou României recunoaşterea provinciei Kosovo ca stat independent

- Advertisement -

Premierul Albaniei, Edi Rama, aflat la Bucureşti, a solicitat din nou României recunoaşterea provinciei Kosovo ca stat independent, arătând că, în opinia sa, rezolvarea acestei probleme va asigura securitatea regională şi va estompa anumite „tendinţe şi frustrări ale altor ţări vecine”.

„Vin de repetate ori cu cererea de recunoaştere a independenţei ca stat a Kosovo şi, de asemenea, cu cererea ca România să ofere sprijin permanent ca această ţară să devină membră în această uniune a ţărilor în familia din care ea face parte. Noi avem convingerea că deja problema recunoaşterii statului Kosovo nu este o problemă bilaterală, ci este o problemă comună care ne priveşte pe toţi în sprijinul asigurării siguranţei regionale şi pentru a estompa anumite tendinţe şi frustrări altor ţări vecine”, a spus Edi Rama, după discuţiile avute cu premierul Victor Ponta.

sursa: http://www.mediafax.ro/externe/premierul-albaniei-aflat-in-bucuresti-solicita-din-nou-romaniei-recunoasterea-provinciei-kosovo-ca-stat-independent-13904831

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.