spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Premierul Ciolacu a cinat la Vaslui, la hotelul despre care vasluienii spun că este cumpărat din banii de șpăgi ai lui Buzatu

- Advertisement -

PAPARAZZI… Cina cea de taină a lui Ciolacu de vinerea trecută de la Vaslui, după Conferința Județeană a PSD-ului, nu putea avea loc decât la restaurantul Savior din hotelul Vaslui, obiectiv despre care lumea spune că ar fi al șpăgarului Dumitru Buzatu. În documentele oficiale, proprietar este Ionuț Sava, cunoscut în Vaslui ca fiind asociatul lui Buzatu în mai multe afaceri, dar este și cel care a apărut în stenogramele DNA, în scandalul “bani pentru campania electorală prezidențială” de acum câțiva ani, când baronul PSD a fost interceptat că împrumuta bani înaintea scrutinului pentru a-i duce la primarii din nordul județului. Savior este restaurantul care, după ce a fost preluat de omul de încredere al baronului, a devenit cuib pesedist. Acolo se desfășoară marile evenimente ale partidului, dar și toate mesele festive organizate pe bani grei de Primăria Vaslui sau CJ Vaslui.

Ciolacu a cinat la masă cu Brătianu, nu liberalul, ci Boby, președintele de la Partida Romilor

Într-o atmosferă de birt, cu paharul plin ochi cu vin rose, cu chelnerul în dreapta, marele Ciolacu le explica primarilor traseiști de la masa sa, cât de grozav e PSD-ul. Edilii de la Alexandru Vlahuță sau de la Stănilești îl sorbeau din priviri, cu gândul la milioanele pe care le vor primi din fondul de rezervă la prima alocare bugetară. Cel mai mândru era șeful romilor, Boby Brătianu, care știe că o astfel de poză e un talisman pentru familia sa care se ocupă cu tot felul de afaceri cu statul. Când mai merge pe la un directoraș care lucrează la stat și îi arată poza cu cine servește masa, normal că acesta rămâne impresionat.

Un nou cuplu din politica județeană s-a sudat la cina cea de taină

În planul doi al acestei poze, pusă pe rețelele de socializare de Boby Brătianu, se poate observa noul cuplu al politicii județene: Dan Marian – Ciprian Ionuț Trifan. Dan Marian se pare că era cam nemâncat, fiindcă s-a repezit la bucatele de pe masă ca un uliu. Ce-o fi zis, ca dacă tot plătește partidul, de ce să nu profite. La o altă masă s-au strâns candidații grei de la municipii, Lucian Braniște de la Vaslui și Dumitru Boroș de la Bârlad. Senatorul Bîca le turna în pahare, vesel că a devenit pesedist.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Liderii romilor de ce nu au un CV si o declaratie de avere publica. Sa cada lumea cine e sefu? Sau cinense aseamana se aduna… mai ieri liderii…..” vai merg la Buzatu” sii zic…. acum tac.. tac.. ar trebui ca si acum sa i fiw alaturi… chiar nu se vrea sa se stie de afacerile de miliarde ale liderilor rromi?

 2. AUZI …..BOBY …..vedetă mare nespălatul ăsta păduchios …..niște nenorociți ,borfași , hoți care stau la masă cu infractorii pt. binele lor…..in 35 de ani rumănii nu au învațat nimic……… nu vă mai plăngeți vă meritați soarta punct !

 3. Uitati-va mai atent la imagine. Ciolacu seamana foarte bine cu Bratianu. Sigur sunt rude. De asta stau impreuna la masa. Si-a regasit Ciolacu ruda din Vaslui. Nu e vorba de contracte cu statul sau de alegeri.

 4. E bine că l-ați tratat pe Ciolan ăsta, ca ne-a beștelit de cum a venit. Vasluienii sunt mai jos așa, după ”mintea” multora..
  .După câțiva ani o să constatăm că tot Nimic avem in plus.
  Sunt Zero barat toți! Se citește ”cultura și inteligența” pe fețele lor. Nu vă amăgiți că fac următorii ceva in plus. Fac pe drak să-i ia!

 5. Toti sobolanii rosii vor sa stea acum cat mai in fata. Dar las ca vine alegerile, vedem ce scor vor scoate si sa vezi cum Marcel, cel da la masa romilor, scapa de ei. Tineti minte!
  Mai ales cu Solo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.