spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Preot contestat de Arhiepiscopia Sucevei: „Femeie cu capul descoperit şi tunsă, în Sfântul Altar. Blasfemie!“

- Advertisement -

Un preot contestat de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor are peste 8.000 de urmăritori pe Facebook. Instituţia bisericească îi avertizează pe enoriaşi că intervenţiile aşa-zisului preot pe reţelele de socializare conţin învăţături greşite.

Conducerea Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a publicat pe pagina de internet a instituţiei bisericeşti un comunicat de presă în care arată că Petru Geonea, cunoscut sub numele Petru Ieromonahul, nu are binecuvântare să slujească în judeţul Suceava.  „Intervenţiile sale pe canalele de socializare conţin învăţături greşite, folosind mereu limbaj denigrator în susţinerea expunerii sale. Vă rugăm să nu vă lăsaţi înşelaţi de astfel de persoane pentru a nu rămâne păgubiţi financiar şi sufleteşte”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei.

Preotul nerecunoscut de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor are peste 8.000 de urmăritori pe Facebook. În unele dintre postările sale a criticat că la sărbătoarea de la Putna, organizată pe 15 august, au participat şi femei tunse şi machiate, având capul descoperit.  Una dintre ele a urcat pe scena care ar fi fost altar. Persoana vizată de critici este Irina Vasilciuc, administratorul public al Consiliului Judeţean Suceava, care a primit o diplomă la Putna, dar după ceremonia religioasă.

Citeste mai mult: adev.ro/qyuw17

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.