Preot prins beat la volanul unei maşini! Avea o alcoolemie uriașă

Un preot prins beat la volanul unei maşini avea o alcoolemie mare. În cursul serii trecute, oamenii legii au oprit un autoturism marca Renault Master la volanul căruia se afla o persoană îmbrăcată în haine bisericeşti. Oamenii legii au observat că bărbatul mirosea puternic a alcool aşa că l-au testat.

Preot prins beat la volanul unei maşini: Alcoolemie uriașă pentru ”omul Domnului”

Preotul se afla, în momentul în care a fost oprit de oamenii legii, în Podu Iloaei din Iaşi. Acesta mirosea a alcool, iar oamenii legii au considerat că este necesar pentru a-i pune fiolă. Măsurat cu aparatul alcooltest, oamenii legii au constatat că omul avea o alcoolemie de 0,77 miligrage alcool pur în aerul respirat.

Preotul prins beat la volanul unei maşini, slujitor într-o mănăstire din Suceava

Acesta le-a spus oamenilor legii că este preot slujitor la Mănăstirea Sf Gheorghe Buciumeni, De menţionat faptul că localitatea Buciumeni din zona Fălticeni, nu este sub incidenţa carantinarii.

Ce căuta bărbatul în Iaşi

Întrebat de oamenii legii care este motivul deplasării, preotul le-a explicat faptul că trebuie să ducă o persoană la un spital. Bărbatul avea şi adeverinţa pe proprie răspundere la el, aşa că oamenii legii nu l-au sancţionat pentru acest lucru. Totuşi, nu ne putem întreba cum poţi transporta, în siguranţă, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un bărbat la spital. Persoana care necesită transportul la spital a rămas internată.

Dosar penal pentru preot

La o asemenea concentraţie de alcool, oamenii legii l-au dus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice. În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influienta băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Preotul care a fost prins beat la volanul unei maşini are 46 de ani. ….https://www.bzi.ro/exclusiv-preot-prins-beat-la-volanul-unei-masini-avea-o-alcoolemie-uriasa-3943976?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ