24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Preot şi doctoriţă prinşi în hora vaccinărilor fictive. Ce rol avea faţa bisericească în afacere

Patru persoane riscă să fie arestate preventiv într-un caz de vaccinări fictive, fiind vorba despre un preot, o doctoriţă, o asistentă medicală şi un alt intermediar.

Procurorii de la Parchetul Neamţ au dispus reţinerea şi vor cere arestarea preventivă a patru persoane, care sunt bănuite de corupţie şi fals într-un dosar penal care vizează false vaccinări împotriva noului coronavirus. O decizie în acest sens urmează să o pronunţe magistraţii de la Tribunal, în după-amiaza de miercuri, 23 martie 2022.

Acuzaţi în această speţă sunt Daniela Grosu – medic de famile în comuna Gâdinţi, asistenta ei – Cristina Munteanu, Mario-Doro Ciucanu – preot la Cotu Vameş, comuna Horia şi Nicolae Timofte, ultimii doi fiind suspecţi că au avut rolul de intermediari în afacerea cu imunizările false.

Faţa bisericească era cunoscut în zona municipiului Roman ca având har, fiind implicat şi în diverse acţiuni filantropice. Suspiciuni despre activitatea medicului menţionat au apărut în momentul în care pe platforma de vaccinare comuna Gâdinţi din Neamţ părea cu o rată de vaccinare de circa 34,%, în condiţiile în care doctoriţa raportase mult mai multe imunizări.

Citeste mai mult: adev.ro/r9755n

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. ,,Dumnezeu a creat omul, după chipul și asemănarea sa”. Dumnezeu nu vede, nu aude, nu intervine,….., concluzia e la voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here