spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Preşedintele Băsescu, citat ca martor în apărarea lui Nati Meir

- Advertisement -

Instanţa a aprobat ca preşedintele Traian Băsescu să participe ca martor în apărarea lui Nati Meir. Este vorba despre dosarul în care Nati Meir este acuzat de fraudă.

Contactat telefonic de Antena 3, Nati Meir a confirmat informaţia potrivit căreia Traian Băsescu a fost citat ca martor al apărării în procesul său.

Fostul parlamentar Nati Meir a fost condamnat la începutul lunii aprilie de Tribunalul Galaţi, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de influenţă în formă continuată, iar fiul său, Or Meir, a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru complicitate la această infracţiune.

Nati şi Or Meir au fost cercetaţi pentru fapte de corupţie. În cazul lui Nati Meir acuzaţia este de trafic de influenţă în formă continuată, fiind vorba despre două fapte, una în cursul anului 2009 şi alta în martie – aprilie 2010.

Într-un alt dosar, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe fostul deputat, în 13 octombrie 2010, la şapte ani de închisoare cu executare, pentru înşelarea mai multor persoane, cărora le promitea că le dă sume de bani împrumut în schimbul unor garanţii. Instanţa a mai decis ca Nati Meir să plătească daune materiale pentru opt dintre părţile civile constituite în dosar.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.