spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Preşedintele CJ Suceava caută un director pentru Centrul de Informare Turistică

- Advertisement -

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, le-a spus agenţilor de turism din judeţul Suceava să facă propuneri pentru viitorul director al Centrului Naţional de Informare Turistică din Suceava. Nechifor a precizat că postul de manager al acestui centru este vacant, precizând că şi-ar dori ca propunerile pentru persoana care ar putea să ocupe acest post să vină şi din partea mediului privat din turism.

„Căutăm un manager pentru acest centru de informare turistică şi vă rog să ne daţi o mână de ajutor, în sensul de a ne furniza una, două trei persoane care apoi să intre într-un concurs public pentru ocuparea funcţiei”, a declarat Cătălin Nechifor în cadrul unei întâlniri la care au participat agenţi de turism din judeţul Suceava. El a arătat că vrea ca viitorul manager al acestui centru să fie acceptat atât de administraţie, cât şi de reprezentanţii mediului privat.

„Interesul nostru este să facem acţiuni la care să veniţi cu drag, cu inima deschisă, acţiuni pe care să le putem construi împreună. Din acest motiv vrem să avem o bază de selecţie corectă, oameni profesionişti care să facă faţă provocărilor turismului, nu din anul 2012, ci din 2013, 2014 şi la ce va veni de acum încolo”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.