8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Presedintele din Sri Lanka a fugit din Maldive cu un avion saudit. El refuză să demisioneze

- Advertisement -

Președintele din Sri Lanka, Gotabaya Rajapaksa, a fugit și din Maldive, unde ajunsese în urmă cu o zi. El s-a îmbarcat la bordul unui avion al unei companii saudite, a declarat pentru CNN o sursă de securitate de rang înalt de securitate de la  Colombo. Între timp, în țara sa natală furia oamenilor crește din cauza refuzului lui a de a demisiona de a demisiona oficial, așa cum a promis săptămâna trecută.

După o zi de escală în Maldive, Gotabaya Rajapaksa a plecat împreună cu soţia sa Ioma şi două gărzi de corp, la bordul unui zbor comercial al companiei Saudia.

CNN crede că sursa se referă la zborul 788 al companiei Saudia, care a decolat din Malé – capitala statului Maldive – joi, la ora locală 11:30, spre Singapore.

Avionul care a plecat din Maldive, la bordul căruia s-ar afla Rajapaksa, a fost cel mai urmărit din lume joi, ceea ce arată interesul puternic la nivel internațional pentru situația din Sri Lanka, scrie Bloomberg...https://www.digi24.ro/stiri/externe/in-loc-sa-si-dea-demisia-rajapaksa-a-fugit-din-maldive-cu-un-avion-al-unei-companii-saudite-a-fost-cel-mai-urmarit-zbor-pe-radar-2011879

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.