spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Presedintele Mihalachi a plans la nunta fiicei sale

- Advertisement -

Daniel Gache si Cristina Mihalachi, fiica presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Vasile Mihalachi, douã destine unite si o nuntã deosebitã, de fapt Nunta Anului în judet, ce s-a ridicat cu sigurantã la asteptarile celor peste 250 de invitati participanti la evenimentul de la sfârsitul sãptãmânii trecute, la Hotelul Europa din Vaslui. Rochia miresei a fost fãcutã special la o casã de modã din Piatra Neamt. S-a bãut numai Feteascã si Chardonnay de la Husi, s-au mâncat numai specialitãti traditionale românesti si s-a dansat în nebunie pânã la orele 7.00 duminicã dimineata. Oameni de afaceri, politicieni, primari, sefi de institutii, adicã mai toatã lumea bunã din judet. Darurile de nuntã au plecat numai de la 500 de euro în sus, ajungând chiar pânã la 5.000 de euro. În total, se pare cã s-au strâns peste 100.000 de euro!

El într-un costum “Christian Dior”, ea într-o superbã rochie albã, fãcutã special la o casã de modã din Piatra Neamt. Colier cu diamante. Nasii: primarul Husului Ioan Ciupilan si medicul Liliana Ciupilan. Invitati din lumea bunã a judetului, politicieni, oameni de afaceri, sefi de institutii. Printre acestia, deputatul Dan Marian, senatorul Doina Silistru, oamenii de afaceri Adrian Porumboiu, Adrian Tighici, Neculai Safir, primarii Constantin Constantinescu, Vasile Pavãl dar si vicepresedintii Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet si Dumitru Buzatu. Sala de festivitãti a Hotelului Europa a fost decoratã special cu ornamente în tonuri de vernil cu alb. O mare de flori a împrospetit atmosfera. Unchiul miresei, Corneliu Mihalache, proprietarul hotelului, a verificat pânã la ultimul detaliu pregãtirea sãlii. Gãtitul miresei a avut loc la casa pãrinteascã din Negresti, unde a cântat în draci celebrul “Albastru de la Husi”. La Vaslui acesta a fost înlocuit de formatia “Policrom”. Cununia civilã a avut loc într-un cadru restrâns, la Primãria Vaslui, începând cu orele 17.00, unde au participat în jur de 30 de persoane, majoritatea apropiati ai familiilor celor doi. Cel care a oficiat cununia a fost primarul Vasluiului, Vasile Pavãl. Cununia religioasã a avut loc la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” si a fost oficiatã de protopopul Vasile Pârcãlabu. Invitatii au început sã soseascã la Hotelul Europa în jurul orelor 20.00. Marele absent al evenimentului a fost deputatul Adrian Solomon, care ,se pare, nu a fost invitat.

Lacrimi de fericire, dansuri grecesti si mult vin de Husi

Vasile Mihalachi, socrul mic, nu s-a putut abtine sã nu plângã de fericire la valsul miresei. Toatã lumea a dansat pe rupte toatã noaptea, încã de la începutul petrecerii. Constantin Constantinescu, primarul Bârladului s-a angajat serios la un moment dat în dansuri grecesti, nasul Ioan Ciupilan a cântat pânã a rãgusit, iar Corneliu Mihalache s-a plimbat toatã noaptea printre meseni, asigurându-se cã toate sunt în regulã. Si au fost în regulã si antreurile, si pestele, sarmalele dar si vinul de la Liceul Agricol Husi, numai Feteascã si Chardonnay, unul dintre cele mai bune vinuri din zonã. Totusi, se pare cã nu s-a bãut mai mult de 50 de litri de vin. S-a stat în “bisericute”: husenii între ei, vasluienii între ei, etc.

Daruri de nuntã… fãrã numãr!

Darurile de nuntã au fost pe mãsurã. Nimeni n-a coborât sub 500 de euro! Dintre sumele mai mari pe care le-am putut afla, unchiul miresei, Corneliu Mihalache a dat 1.500 de euro, iar nasul Ioan Ciupilan, 5.000 de euro. În total se pare cã s-a strâns o sumã frumoasã: peste 100.000 de euro!

Impresii de la nuntã

“Ioan Ciupilan s-a comportat ca un student: a dansat, a vorbit tot timpul cu mesenii, a ciocnit pahare si, mai ales, a cântat ca Demis Russos un cântec tulburãtor “Adu-mi iubirea si fericirea înapoi pe care le-ai rãpit”. Ca gurist, numai Adrian Solomon îl putea întrece, dar acesta era departe, la Bucuresti, probabil la Roberta Anastase. S-a mâncat, s-a dansat si s-a petrecut cum le stã bine la români. “Serveala” a fost fantasticã, adicã asa cum se serveste cel mai bine. Adrian Porumboiu a fost un romantic, pregãtindu-se parcã pentru ziua lui de astãzi. Dumitru Buzatu a fost într-o formã de exceptie, îmbrãcat mai ceva ca Adrian Nãstase. S-a bucurat mult când l-a vãzut pe deputatul Dan Marian. Titit Constantinescu mai avea un pic si dansa cu ospãtarii asa de aprins era! Hotii miresei s-au cam fãcut de rusine, pãrerea mea. Parcã au vrut mai mult sã se scuze, decât sã fure mireasa. Una peste alta, în concluzie, nu s-a îmbãtat nimeni, nu s-a caftit nimeni, nu s-a zgârcit nimeni. S-au bucurat însã toti, asa cum si trebuia”, ne-a spus Corneliu Bichinet, vicepresedintele CJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.