Pretestãri Cambridge gratuite la limba englezã

INVITATIE…Prin intermediul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, profesorii sunt încurajati sã înscrie elevii la pretestãrile gratuite oferite de Centrul de examinare “Twinkle Star” din Iasi, pânã la data de 15 august. Prin intermediul acestora, candidatii vor avea sansa de a se obisnui cu testele Cambridge English si de a-si cunoaste nivelul abilitãtilor lingvistice. Testele vor fi trimise spre corectare la Cambridge English, unde vor fi riguros analizate. Astfel, elevii vor avea ocazia sã afle care sunt punctele pe care le mai pot îmbunãtãti, pentru a maximiza rezultatele la examen.

“Twinkle Star Exam Centre, centru autorizat de pretestare Cambridge English nr 3312, organizeazã pretestãri gratuite în lunile august si septembrie. Pretestarea oferã celor ce învatã limba englezã sansa de a se obisnui cu testele Cambridge English în conditii de examen. Pentru a simula cu rigurozitate examenele Cambridge, testele sunt trimise spre corectare la Cambridge English, aceeasi institutie care elaboreazã testele, stabileste metodologia si datele, evalueazã si transmite rezultatele. Candidatii si profesorii au ocazia de a vedea care sunt punctele pe care le pot îmbunãtãti, pentru a maximiza rezultatele la examen. Numãrul de locuri la aceste pretestãri gratuite care simuleazã întocmai examenele Cambridge English este limitat. Înscrierile se realizeazã în ordinea primirii aplicatiilor. Avem rugãmintea de a transmite învitatia de înscriere la aceste pretestãri gratuite tuturor elevilor dumneavoastrã potential interesati. Înscrierea se realizeazã prin completarea formularului: CLICK AICI. Termen limitã înscrieri: 15 august 2021. Pretestãrile vor avea loc la sediul Twinkle Star Exam Centre din Iasi, soseaua Nationalã nr. 5, dupã urmãtorul calendar:

PRETESTING A2 KEY (KET) READING & LISTENING

25 AUGUST- 50 locuri între orele 15.00-17.00 si 1 SEPTEMBRIE – 100 locuri între orele 15.00-17.00

PRETESTING B1 PRELIMINARY (PET) READING & LISTENING

26 AUGUST – 50 locuri ORELE 15.00-17.00 si 2 SEPTEMBRIE – 100 locuri ORELE 15.00-17.00

PRETESTING B2 FIRST (FCE) WRITING & LISTENING

27 AUGUST – 50 locuri ORELE 15.00-17.00 3 SEPTEMBRIE – 100 locuri ORELE 15.00-17.00

Twinkle Star Exam Centre, centru autorizat de examinare Cambridge, este alãturi de dumneavoastrã pas cu pas, cu informatiile necesare pentru organizarea examenelor Cambridge English în scoli si obtinerea de cãtre elevi a certificatului Cambridge English dorit”, a transmis Ruxandra Ratã-Bucevschi Director general Twinkle Star Exam Centre I.

Despre Twinkle Star

“Având peste 12 ani de experientã de colaborare cu Cambridge Assessment English si pornind la drum ca centru de pregãtire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferã posibilitatea certificãrii nivelului de cunostinte de limba englezã cu recunoastere internationalã si valabilitate permanentã. Acest lucru, cu care ne mândrim, ne identificã nu doar ca un excelent centru de pregãtire pentru toti cei care doresc sã învete limbi strãine, ci si ca un partener de exceptie al Cambridge Assessment English, departament al Universitãtii Cambridge, institutie care, prin centrele sale autorizate din întreaga lume, ajutã milioane de oameni sã învete limba englezã, facilitându-le astfel accesul la o viatã plinã de oportunitãti personale si profesionale. Twinkle Star este o idee nãscutã în timpul facultãtii, perioadã în care predam limba englezã copiilor de grãdinitã, resursele didactice erau limitate si posibilitãtile unei evaluãri specifice acelei vârste si nivelului lor de cunostinte erau doar un vis frumos. Dupã lungi cãutãri pe plan local si national, am extins cãutarile la nivel international si asa am descoperit Cambridge Young Learners of English, o certificare lingvisticã internationalã, ale cãrei rãdãcini erau adânc înfipte în solul unei educatii de calitate. Pe lângã o experientã altfel decât ceea ce se cunostea pânã atunci despre notiunea de examen, primii mei 14 candidati au avut un succes deosebit, iar reusita lor a fost generatoarea unei energii care m-a alimentat sã îmi urmez visul. Acea energie a fãcut sã strãluceascã steaua care a devenit acum Twinkle Star. Cei 14 cursanti au devenit între timp câteva mii, ale cãror zâmbete si reusite mi-au confirmat cã drumul pe care l-am ales în urmã cu zece ani este cel care mi se potriveste. Pe scurt, povestea noastrã este despre crestere si dezvoltare continuã. Despre profesori bine pregãtiti, motivati sã creeze o atmosferã pozitivã, de colaborare cu elevii lor. Despre învãtarea limbii engleze cu plãcere, dupã metode si materiale moderne, precum si despre evaluãri corecte”, a transmis Ruxandra Ratã-Bucevschi, Director general.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ