spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Pretul pus pe viata unui copil de 14 ani: 36.000 de euro pentru o interventie chirurgicalã! (FOTO)

- Advertisement -

AJUTOR!… În inima unei mame singure bate un curaj de nezdruncinat si o iubire neconditionatã pentru fiica ei. Povestea lor este una de sacrificiu, luptã si sperantã, o poveste care vorbeste despre forta extraordinarã a dragostei pãrintesti si a determinãrii de a depãsi orice obstacol. Daria are 14 ani si suferã de o tulburare geneticã neurologicã rarã: Sindromul Rett, o formã de autism. Vorbim despre o mutatie geneticã ce afecteazã modul de functionare a creierului, cauzând o pierdere progresivã a abilitãtilor motorii si a vorbirii. 

Fetita este 100% dependentã de prezenta unui adult. Daria nu vorbeste, astfel nu stii de ce are nevoie, ce simte, ce gândeste. Este însã un copil cuminte, linistit, sociabil. Frecventeazã cursurile unei scoli speciale, iar Laura, mama ei, este singura care îi este alãturi. Vorbim de un pãrinte singur, rãmas cu salariul minim pe economie, care se strãduieste zi de zi sã-i aline suferinta. Dar viata nu se sfieste sã-i aducã provocare peste provocare.

<<Totul a început pe când Daria era doar un bebelus. Ne bucuram ca orice pãrinti sã auzim primele cuvinte: „mama”, „tata”, „apa”, „papa” si o sorbeam din priviri când se juca fericitã cu mingea si alte jucãrii. Cu timpul am observat cã nu mai era interesatã de lumea din jur, nu se mai juca, nu ne mai striga, cuvintele au dispãrut treptat. Am suportat cu greu diagnosticul, dar nu am renuntat niciodatã. Toate economiile noastre au mers timp de 11 ani pe terapii intensive: logopedie, kinetoterapie, terapie prin muzicã si multe altele. Am fãcut tot ce s-a putut astfel încât starea ei sã se amelioreze,” ne-a mãrturisit, cu lacrimi în ochi, Laura, mama Dariei.

Complicatii periculoase! Daria are nevoie de ajutor, adicã de 36.000 de euro!

„Uneori simt cã mã lupt cu morile de vânt. Ne confruntãm cu tot felul de complicatii declansate de acest sindrom. În acest moment, o formã gravã de scoliozã îi pune viata în pericol. Dacã nu se intervine imediat chirurgical, organele sale interne vor fi pur si simplu strivite în cutia toracicã. Am încercat sã rezolvãm problema cu un corset medicinal, dar totul a fost în zadar.”

Laura nu s-a dat însã bãtutã si a cãutat ajutor de specialitate în Germania. Astfel, dupã ani de tratamente si mãsuri preventive, Daria are acum nevoie de o operatie vitalã. Interventia chirurgicalã ce îi poate salva viata costã însã peste 36.000 euro, o sumã pe care o mamã singurã nu si-o poate permite. În sprijinul unei mame atât de greu încercate si a unei fetite ce nu a stiut ce e copilãria, Asociatia „Salveazã o inimã” a lansat o campanie de strângere de fonduri. Cei care doresc sã contribuie la tratamentul si recuperarea Dariei pot folosi detaliile de mai jos pentru donatii si pot oferi o razã de sperantã în viata acestei familii curajoase. Pentru donatii, accesati: https://salveazaoinima.ro/daria-nechita/ Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZà O INIMÔ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Astea se trag de la otravurile numite „vaccinuri” , cititi prospectul cu ingrediente inainte sa va injectati copiii la comanda sistemului condus de satanisti pedofili…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.