spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Prezență modestă a hușenilor la vot! Până la ora 14.00, doar 16% au venit la urne

- Advertisement -

VOT… Până la ora 14.00, în jur de 16% dintre hușenii cu drept de vot au ajuns la urne, pentru a-și exprima opțiunea pentru alegerile locale. Concret, este vorba despre aproape 4800 de votanți, dintr-un total de 29.767 alegători, aflați pe listele electorale permanente. Au fost, până la această oră și 74 votanți trecuți pe listele suplimentare, însă urna mobilă nu a fost folosită deloc până la această oră. În ceea ce privește secțiile de votare, cei mai mulți hușeni au votat până acum la secțiile înființate la Școlile „Anastasie Panu” și „Mihail Sadoveanu”, peste 330 de persoane, la fiecare secție, iar cei mai puțini alegători și-au exprimat votul pentru alegerile locale și europarlamentare la secția din cartierul Corni, înființată la Școala nr. 5. Până acum, aici au votat doar 120 de hușeni, din totalul de 1442, înscriși pe listele permanente. Acesta poate fi un semn că locuitorii acestui cartier important al municipiului Huși, cu o populație preponderent catolică, nu au fost convinși de ofertele electorale ale celor 6 candidați la funcția de primar al municipiului Huși, de vreme ce prezența la urne este atât de scăzută. Este de așteptat însă ca pe seară lucrurile să se schimbe, întrucât poate fi și vremea foarte caldă un factor care să încurajeze alegătorii să voteze astăzi, dar mai târziu, după ora 16,00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Astea nu sunt alegeri…. Ce se întâmplă acum este o mare bătaie de joc, mai mare ca pe vremea comuniștilor !!! În concluzie : De ce să votez ???!!!

  2. Alegerile adevărate se fac în doua tururi de scrutin. Ce se face acum, e o chestie care nu exprimă realitatea, este o bătaie de joc la adresa cetățeanului. Totu-i pe interes, interesul lor nu al cetățeanului. De fapt, politica nu are principii, ci numai interese. Cetățeanu-i dezgustat de aceste așazise alegeri. La fiecare patru ani, mai aruncă o lopată de asfalt pe ici-pe colo și gata au făcut ceva pentru cetățean. Nu a venit nici un candidat, cu un program bine punctat, și dacă este ales, să se țină de acel program.

  3. Corect, aceeași personaje care odată la 4 ani schimbă partidele politice ca pe șosete și ne mint cu filozofii deșarte și vorbe goale poate prind un loc călduț și de data asta.

  4. Păi dacă nu ieșiți la vot care sunt șansele să se schimbe ceva? Stați în casă, la umbră și apoi comentați că nu vă plac cei care ne conduc.

  5. Ce sa voteze? Aceleași personaje pe liste, unele migrand de la un partid la altul! Un oraș în care sărăcia își pune amprenta! Un oraș în care industria sta sa se orabuseasca, iar agricultura e legata de gard. Și-n care bugetarii sa trăiască!

    • Care agricultură, care industrie?!? Ieșiți la vot , stați la tv și vă plângeți, asa se întâmplă când 70% din cei cu drept de vot stau acasă în ziua votului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.