5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Prietenii coeziunii

- Advertisement -

Vineri, 1 iunie 2012, la Palatul Parlamentului, va fi organizată, pentru prima dată în România, o conferinţă la nivel de prim-miniştri din statele membre ale grupului „Prietenii coeziunii”. Tema reuniunii va fi Cadrul Financiar Multianual UE 2014-2020.

Cu această ocazie, la Bucureşti se vor afla reprezentanţi la nivel înalt din Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia şi Spania, precum şi ai Comisiei Europene.

În cadrul reuniunii, vor avea loc sesiuni de discuţii şi întâlniri la care vor participa oficialii celor 16 state.

Evenimentul reuneşte ţările interesate de menţinerea politicii de coeziune a UE, în contextul discutării noului cadru financiar (2014-2020).

România este una dintre susţinătoarele politicii de coeziune, care vizează menţinerea politicilor prin care se alocă fonduri statelor mai puţin dezvoltate pentru a ajunge la nivelul de dezvoltare al mediei UE.

Această reuniune va însemna şi o pregătire pentru Consiliul European din iunie, în cadrul căruia se va discuta şi despre viitorul cadru financiar european.

Programul de lucru al reuniunii va fi comunicat ulterior.

www.ziarpiatraneamt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

275 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.