9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Prietenii profesorului Mihai Balan îsi doresc ca sicriul cu trupul neînsufletit sã poposeascã si pe stadion, în drumul sãu spre eternitate!

- Advertisement -

FINAL DE DRUM… Trupul neînsufletit al profesorului Mihai Balan, decedat la numai 58 de ani, din cauze medicale care însã nu pãreau a fi pentru nimeni motivul ce ar fi putut sã îi curme atât de brusc viata, a fost depus la Biserica Sfântul Dumitru din municipiul Husi. Înmormântarea va avea loc sâmbãtã, 28 ianuarie. Prietenii alãturi de care profesorul Balan a sustinut cât de mult a putut fenomenul fotbalistic husean au venit cu ideea ca, în conditiile unui acord din partea familiei, ultimul drum al lui Mihai Balan sã treacã pe la stadionul municipal, locul de care era atasat în cel mai profund si dedicat mod.

Faptul cã, dupã socul produs de vestea acestei morti care a surprins pe toatã lumea, a început sã curgã un numãr impresionant de mesaje ample, de amintiri înduiosãtoare si de gânduri care poartã cu ele multã emotie si regrete, dovedeste faptul cã profesorul Mihai Balan a fost un om iubit. A stiut sã se poarte în asa fel încât oamenii sã vadã în el un prieten de încredere, un om blând, un camarad devotat. E mare lucru ca la finalul unei vieti, în urmã sã rãmânã doar vorbe bune si povesti frumoase, asa cum, iatã, au rãmas în urma acestui profesor de la Husi. „O inimã bunã a încetat sã mai batã, un suflet mare s-a ridicat la cer, lãsând în urmã o nemãrginitã durere si un gol în sufletele noastre. A plecat un om minunat, iar scoala Gimnazialã nr.1 din Tãtãrãni a rãmas mai sãracã fãrã domnul profesor Balan Mihai! Este trist cã oameni frumosi ne pãrãsesc. Tuturor ne-a dat o Lectie… Bunul simt si modestia! Vã multumim pentru cãldura, candoarea, gândurile bune, seriozitatea si bunul simt. Rãmas bun, prietenul si colegul nostru drag”, a fost mesajul Lãcrãmioarei Simion, cadru didactic. Si e doar unul dintre sutele de asemenea mesaje emotionante! Alti huseni au povestit pe larg amintirile care i-au legat de acest om grozav, fie din vremea când erau elevi, fie din tineretea petrecutã pe stadion, între iubitorii de fotbal, fie, pur si simplu, din viata de zi cu zi a acestui oras.

Prietenii cu care Mihai Balan a sustinut cât de mult a putut fenomenul fotbalistic husean ar vrea ca întreg cortegiul funerar sã treacã pe la stadionul municipal, în semn de rãmas-bun…

Apropiatii au transmis faptul cã trupul neînsufletit al profesorului Mihai Balan a fost depus la capela Bisericii Sfântul Dumitru de pe strada Stefan cel Mare din municipiul Husi. Înmormântarea va avea loc sâmbãtã, pe 28 ianuarie, ora 13:00. Prietenii profesorului Balan au propus ca, doar în conditiile unui acord al familiei, sicriul cu trupul neînsufletit sã fie dus si la stadionul municipal Husi, în drumul sãu cãtre eternitate, ca un gest simbolic de rãmas-bun de la acest loc foarte drag lui Mihai Balan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.