spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Prietenul ambulantierului a jefuit victima!

- Advertisement -

In loc sa o ajute, i-a furat bijuteriile

INADMISIBIL Gestul incalificabil pe care un bârlãdean, în vârstã de 26 de ani, l-a comis imediat dupã un grav accident rutier, a socat întreaga tarã. Asa cum ati putut citi în ultimul numãr al ziarului nostru, Iuliana Iacomi, în vârstã de 31 de ani, din Bârlad, si-a pierdut viata în urmã cu aproximativ trei sãptãmâni într-un groaznic accident rutier pe DN 24 A, între localitãtile Zorleni si Popeni. Imediat dupã accident, o persoanã necunoscutã, sub pretextul cã-i oferã primul ajutor, i-a sustras bijuteriile si banii din portofel, fãrã a-i pãsa o clipã de gemetele de durere ale victimei. Cine e aceastã persoanã necunoscutã? Un tânãr care, culmea, se afla întâmplãtor împreunã cu un asistent medical de la Substatia de Ambulante Bârlad în acea zonã!

Furtul a fost comis înainte ca echipajul medical si politistii rutieri sã ajungã la locul faptei. Cine e fãptasul? Prietenul unui asistent medical de la Substatia de Ambulante Bârlad. Potrivit unor surse, cei doi se întorceau de la Mãnãstirea Bujoreni si au ajuns la locul unde s-a petrecut accidental, la scurt timp. Asistentul medical (se afla în timpul liber) nu a intervenit sã acorde primul ajutor victimei dar a pus mâna pe telefon si a sunat la numãrul de urgentã 112 solicitând sprijinul colegilor. În declaratia datã ulterior oamenilor legii, acesta a spus cã nu a putut face nimic deoarece protocolul îi interzice sã intervinã fãrã echipament medical pentru a nu pune în pericol viata victimei. În timpul când asistentul medical a sunat la numãrul de urgentã 112, prietenul sãu, în vârstã de 26 de ani, a coborât din masinã si, sub pretextul cã doreste sã vadã dacã victima mai are puls, i-a smuls lãntisorul de la gât, cerceii de la urechi, brãtara de la mânã si a luat chiar si banii pe care i-a gãsit în portofel. Se pare cã Iuliana Iacomi mai trãia în acele momente si gemetele ei de durere au fost total ignorate de hot. Conform declaratiilor, asistentul medical habar nu avea despre fapta comisã de prietenul sãu. A aflat mult mai târziu, abia dupã ce politistii l-au luat la întrebãri. Pentru a dovedi cã nu se face vinovat de aceastã oribilã infractiune (si nici nu este pãrtas), asistentul medical a oferit toate informatiile necesare pentru identificarea hotului. Toate aceste lucruri poate nu ar fi iesit la ivealã dacã în acel moment, un cãrutas, care se deplasa în aceeasi directie cu Iuliana Iacomi, nu ar fi observat. Îngrozit de ceea ce vede, conducãtorul atelajului cu tractiune animalã i-a strigat furios: „Bã, voi chiar nu mai aveti niciun Dumnezeu!?!”. Politistii au confirmat cã fapta a fost reclamatã de membrii familiei Iulianei Iacomi si cã se fac cercetãri în acest caz. Suspectul a fost identificat si este cercetat în libertate. Initial, s-a speculat cã si asistentul medical a fost implicat, spunându-se cã el a tinut de „sase”. Ancheta oamenilor legii a spulberat orice suspiciuni în privinta lui, dovedindu-se ulterior cã nu a stiut absolut deloc de fapta prietenului sãu.

Ipotezã nouã în ceea ce priveste cauza decesului

Potrivit unor amici din anturajul Iulianei, aceasta ar fi suferit de epilepsie. Ei cred cã accidentul a avut loc pe fondul unei crize si nicidecum cã i s-ar fi fãcut rãu, în contextul în care era însãrcinatã. Aceastã ipotezã nu a fost confirmatã de cei care au fãcut cercetãri la fata locului. Varianta oficialã este aceea cã Iuliana Iacomi a pierdut la un moment dat controlul asupra directiei de deplasare din cauza neatentiei, iar autovehiculul a intrat în coliziune cu un cap de pod betonat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.