11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

Prima editie a Festivalului de Poveste, 26-27 mai, la Humulesti si Tg. Neamt

- Advertisement -

ANTREC Neamt (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural), in parteneriat cu CJ Neamt organizeaza in perioada 26-27 mai 2012 la Humulesti si Tg. Neamt prima editie a Festivalului de Poveste, festival organizat in cadrul proiectului ProMoVal-Dezvoltarea si consilidarea turismului din N-V Moldovei prin promovarea valorilor turistice locale.

Actiunea este finantata prin POR 2007-2013, Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniul major de interventie 5.3 – Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica, nr. 2125/8.8.2011, cod SMIS 22917.

Actiunile ce se vor desfasura in cadrul acestui festival vor fi:

Sambata, 26 mai:

-Humulesti, ora 10.00. In curtea casei lui Ion Creanga, teatrul Luceafarul din Iasi va sustine un program artistic pentru copii

-Liceul Vasile Conta, Tg. Neamt, ora 13.00. Simpozion Ion Creanga la care vor participa elevi de liceu

Duminica, 27 mai

-Islazul din Tg. Neamt, ora 11.30. Se va organiza un Iarmaroc unde vor avea loc o slujba de sfintire a unei troite, expozitii de animale, expozitii de artizanat, un program artistic, precum si degustari de produse traditionale.

www.ziarpiatraneamt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.