spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Prima reacție a lui Gabriel Armanu, după numirea ca antrenor la CSM Vaslui

- Advertisement -

DECLARAȚIE… După despărțirea de Ovidiu Mihăilă, CSM Vaslui l-a numit ca antrenor principal pe Gabriel Armanu, care a semnat un contract valabil pe două sezoane. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a oferit și prima reacție în calitate de antrenor al Vasluiului.

A explicat plecarea de la Buzău și de ce a ales să revină la CSM Vaslui, formație pe care a antrenat-o în sezonul 2021-2022. “Un proiect nou presupune provocări noi. Au plecat jucători importanți din angrenajul echipei, Chiratcu, Yousefinezhad, Soare, Petrila, și, dacă este să privim în profunzime, realizez cât de greu, dar și cât de provocator va fi. Cu sportivii ce vor continua și cu noile transferuri pe care le dorim, avem obiective de îndeplinit pentru următorii doi ani. Vasluiul are azi o campioană la juniori 3, avându-l ca antrenor pe prietenul meu Sebastian Hagiu, care trebuie îndrumată și sprijinită direct proporțional cu rezultatele obținute. Mulțumesc Buzăului pentru oportunitatea de a pregăti doi ani echipa orașului, mi-aș fi dorit să fie de mai lungă durată, dar atât a fost să fie. Am promis că atunci când colaborarea mea se va încheia la Buzău, prima opțiune va fi Vaslui, iar eu sunt un om de cuvânt”, a declarat Gabriel Armanu pentru handbalmania.ro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

 1. O panaramă de antrenor !
  Un blatist !
  Curvă și ce spun acum verificați.
  Ore pt antrenor la LPS plătite dar ne efectuate , etc
  Cumătru cu lingăul de Hagiu car este un personaj de când îl știu foarte pervers și voi comenta pe parcurs și altele despre acest Hagiu .
  De unde bani!
  De la contribuabili .
  Vremea Noua aici veți găsi să scrieți articole pt informarea corectă a cetățenilor.
  Referitor la Hagiu vă voi transmite și documente să vedeți cu adevărat cât de …. și devotat pt ce spune și promovează copiii noștri din jud, municipiul etc
  Rezultatele copiilor sut strict ale lor, și al părinților Hagiu nu are nici o contribuție.
  Doar îi timorează , mergeți la meciuri să vă convingeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.