spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Prima reacție a prefectului Marcel Lăudatu, după demisia miniștrilor USR PLUS. Își dă sau nu-și dă demisia?!

- Advertisement -

PE PICIOR DE PLECARE… Prefectul județului Vaslui, Marcel Lăudatu, nu își dă, momentan, demisia. Contactat telefonic de reporterul Vremea Nouă, acesta a spus că așteaptă “semnalele de la centru și, în funcție de acestea, vom face ce e de făcut”. “Până la momentul X, care o fi și cum o fi, noi trebuie să ne facem datoria. Ceea ce se va întâmpla, rămâne de văzut, dar în acest moment sunt numit prefect și trebuie să îmi exercit atribuțiile și îndatoririle de prefect. Este o decizie unilaterală (n.r. demisia miniștrilor USR PLUS din Guvern). În momentul în care se crede, în cadrul coaliției, că lucrurile nu funcționează cum ar trebui, voi lua în calcul și o demisie. Astăzi va avea loc ședința de guvern, așteptăm semnalele de la centru și în funcție de acestea, vom face ce e de făcut”, a declarat prefectul județului Vaslui.

Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților și membru al echipei lui Florin Cîțu, a anunțat aseara că azi vor fi demiși toți secretarii de stat și prefecții USR PLUS.  “Mâine (n.r. marți) vor fi demiși toți cei veniți politic pe structura USR PLUS. Am cel puțin 12 mesaje de secretari de stat și prefecți USR care sunt revoltați de decizia partidului, dar nu poți să fii și la putere și în opoziție”, a declarat Roman.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ar fi bine să te grăbești..că locul dta.este la școală și nu la putere .Prin modul cum au condus tefeliștii din care faci parte…au adus numai haos și necazuri românilor.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.