15 C
Vaslui
06-oct.-2022

PRIMA TRAGERE

- Advertisement -

FC Vaslui – Astra, astãzi, ora 19:00, DigiSport

PIATRÃ DE ÎNCERCARE… Vasluiul joacã astãzi prima dintre cele sapte “finale” rãmase pânã la sfârsitul campionatului. Cu un moral excelent dupã victoria din Ghencea, “galben-verzii” sunt pe val, când distanta dintre ei si primul loc este de doar trei puncte. Astra vine pe “Municipal” dupã o serie excelentã sub comanda lui Mircea Rednic.

Augusto Inacio respectã Astra, dar a declarat cã echipa sa trebuie sã intre pe teren convinsã cã este mai valoroasã. Va lipsi Raul Costin, suspendat pentru cumul de cartonase dar va putea fi folosit din nou Ousmane N’Doye. În jurul senegalezului s-a iscat o întreagã discutie, finantatorul Adrian Porumboiu reprosându-i faptul cã a lipsit, întâmplãtor sau nu, în câteva meciuri extrem de importante. Desi este refãcut, N’Doye ar putea rãmâne totusi pe banca de rezerve, tocmai ca urmare a acestui conflict. O altã incertitudine este cea a lui Lucian Sânmãrtean. Mijlocasul care dãdea semne cã este refãcut complet nu s-a putut antrena în ultimele zile si sunt sanse ca el sã lipseascã din garnitura de start.

Cu un moral la fel de bun ca al Vasluiului, vine si formatia Astra Ploiesti. Mircea Rednic a redresat corabia prahoveanã, de la instalarea sa pe banca tehnicã “alb-negrii” reusind un egal si trei victorii. Ultima realizare a Astrei, 3-1 cu Otelul, stã mãrturie cã formatia antrenatã de Rednic îsi va vinde scump pielea pe “Municipal”. La prima vedere cei mai periculosi adversari sunt Juliano Spadiacio si Kehinde Fatai. Cel din urmã este golgheterul Astrei si va avea un duel personal de la distantã cu cel mai bun marcator al campionatului, Wesley Lopes. Dupã o perioadã în care primeau destul de usor goluri, apãrarea Astrei a devenit foarte sigurã, reusind sã termine fãrã gol ultimele patru partide. Wesley, Adailton si Bello vor trebui sã spargã blocul defensiv alcãtuit din Gãman, Junior, Oprsal, Barboianu si nu în ultimul rând Silviu Lung.

Chiar dacã sunt lipsiti de orice griji în acest final de campionat, cei de la Astra vor pune cu sigurantã mari probleme “galben-verzilor” si vor încerca sã îi încurce pe fotbalistii lui Augusto Inacio. De altfel, Astra a fost mai tot timpul în ultimele patru întâlniri directe o piedicã pentru FC Vaslui. În returul campionatului trecut, prahovenii ne-au scos din cursa pentru titlu, iar în acest sezon “alb-negrii” ne-au învins cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Tigãnasu în ultimele minute ale partidei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

252 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.