Primăria Bacău vrea să le ofere gratuit teren de casă tinerilor sub 35 de ani. Cum sunt punctați beneficiarii

Primăria Bacău a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre de Consiliu Local care le-ar permite tinerilor sub 35 de ani să primească gratuit loturi de 300 de metri pătrați de teren, pe care să-și construiască locuințe. Inițiativa a fost anunțată de primarul Cosmin Necula și se numește „O casă pentru fiecare tânăr”.

În total, municipalitatea susține că are la dispoziție 42 de hectare de teren pe strada Poligonului, la ieșirea spre Onești. Primăria va asigura gratuit și infrastructura – căile de acces și rețelele de utilități. De asemenea, proiectele de casă vor fi puse gratuit la dispoziția celor interesați. Tot Primăria va construi în noul cartier spații de odihnă și relaxare, o creșă și o grădiniță.„Bacăul, la fel ca alte orașe din țară, se confruntă cu un nedorit exod al tinerilor. Ei sunt viitorul comunității noastre și cred că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi motive să nu plece din Bacău sau chiar să revină acasă”, a declarat primarul Cosmin Necula.
https://zdbc.ro/primaria-bacau-vrea-sa-le-ofere-gratuit-teren-de-casa-tinerilor-sub-35-de-ani-cum-sunt-punctati-beneficiarii/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ