23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Primăria București va plăti eșalonat datoria către familia Constanda, pe o perioadă de 50 de luni

Primarul general, Nicuşor Dan, anunţă că în numele Primăriei Capitalei a semnat un acord cu familia Constanda pentru a rezolva problema datoriei de circa 125 de milioane de euro pe care municipalitatea o are, prin eşalonarea ei pentru o perioadă de 50 de luni.

„În numele Primăriei Capitalei, am semnat un acord cu familia Constanda pentru a rezolva problema datoriei de circa 125 de milioane de euro pe care municipalitatea o are, conform deciziei judecătoreşti definitive din anii trecuţi. Acordul prevede eşalonarea sumei datorate pe o perioadă de 50 de luni, cu plăţi lunare până la stingerea întregii datorii. Foarte importantă este prevederea conform căreia conturile Primăriei Generale nu vor mai putea fi blocate sub nicio formă pe perioada derulării acordului”, scrie edilul general, pe Facebook.

El menţionează că acesta este punctul final al negocierilor purtate de mai bine de un an, în care un rol important l-a avut şi Comisia „Constanda” din primărie, cea care a avut mai multe întâlniri dedicate găsirii de soluţii la această problemă – atât întâlniri interne, cât şi cu familia ori avocaţii familiei Constanda…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/primaria-bucuresti-va-plati-esalonat-datoria-catre-familia-constanda-pe-o-perioada-de-50-de-luni-1962401

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here