spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Primăria Huși are două mașini primite „de pomană” de la ambasada României în Olanda, iar cea mai veche va ajunge la „Spații Verzi”

spot_imgspot_img
- Advertisement -
PERFECTE!… Mașinile Volvo și Volkswagen Beta, luate cu titlu gratuit de la ambasada României în Olanda, sunt în perfectă stare de funcționare și au cam 100.000 de km, și una, și alta. (foto: Primarul Ioan Ciupilan și consiliera Cătălina Popa)

SĂ FIE PRIMIT!… Un banal proiect de hotărâre prin care s-a supus votului Consiliului Local, ca o mașină să fie dată celor de la „Spații Verzi”, s-a dovedit a fi prilej de a face un mic inventar în parcul auto al municipalității. Așa s-a aflat, de pildă, că Primăria Huși deține două mașini primite „de pomană” de la ambasada României din Olanda, iar acestea, deși cel puțin una dintre ele are o vechime de 19 ani, se încăpăținează nu doar să funcționeze perfect, dar e și numai bună pentru cei de la „Spații Verzi”, ca să aibă cu ce alerga rapid de la o intervenție la alta.

Consiliera Cătălina Popa, văzând că mașina are ca an de fabricație 2004, a întrebat executivul: „Am vrea să știm dacă mașina aceasta mai poate fi folosită și cam ce cheltuieli presupune reparația ei, dacă e atât de veche?”. Primarul Ioan Ciupilan a fost cel care i-a răspuns, mai ales că era și inițiator al proiectului de hotărâre. „Acest Volvo și acel Volkswagen Beta, pe care eu le-am luat cu titlu gratuit de la ambasada României din Olanda, sunt în perfectă stare de funcționare și au un număr de kilometri cam 100.000, și una, și alta. Cei de la Spații Verzi și-au făcut toate analizele când au solicitat-o (mașina marca Volvo, n.r.), pentru că ei, în câteva săptămâni sau o lună, nu știu… Într-o lună va trebui să intervenim cu modificarea organigramei la Spații Verzi, că va trebui să vedem structura care va funcționa (…). Era necesar să aibă mașină. Noi avem trei la ora actuală, funcționale. Și ne descurcăm cu două”, a susținut primarul Ioan Ciupilan. „Având în vedere vechimea, mi-am pus întrebarea”, a insistat consiliera PNL Cătălina Popa. Primarul Ciupilan a părut că își pierde puțin răbdarea și a replicat. „Dacă vă puneați întrebarea că primarul municipiului Huși, de când este, de 15 ani, a cumpărat o singură dată o mașină, Dusterul. Că nu avea rost să cheltui bani pe o mașină, cu care oricum eu nu merg. Că eu mă duc mereu cu a mea la București, în delegații. Poate să verifice toată lumea. Și toată ziua prin oraș, tot cu a mea mă vedeți”, s-a lăudat edilul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Nu răspunsul ăsta pt proștii care te cred îl voia doamna consilier. Ci câți bani se spală cu această mașină, căte fișe de reparații o să facă nepotul de la spații verzi pe ea, Jănele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.