spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Primăria Huși e curioasă să afle ce mai cred localnicii despre circulația prin oraș!

- Advertisement -
ÎNTREBĂRI… Chestionarul se găsește pe site-ul Primăriei Huși, primariahusi.ro, și cuprinde întrebări cu privire la circulația din oraș.

INTERES… Primăria Huși vrea să știe opinia localnicilor în privința mobilității urbane, motiv pentru care a publicat pe site-ul instituției un chestionar în acest sens. Întrebările însă sunt aceleași de ani de zile, cu răspunsuri știute mult prea bine de conducerea municipiului.

De pildă, una dintre întrebări vizează principala problemă a traficului auto din localitate, așa cum este ea identificată în opinia fiecăruia dintre cei chestionați. Numai că ce rost mai are în 2023 o asemenea întrebare, dacă de ani de zile hușenii și-au exprimat în orice mod au putut nemulțumirea față de insuficiența locurilor de parcare din municipiul și, respectiv, existența traficului greu în interiorul urbei. Sunt apoi și câteva întrebări legate de bicicliști și biciclete, despre vehiculele personale, dar și despre opțiunea fiecăruia de a folosi la un moment dat transportul în comun. În chestionar se face precizarea că nu este vorba despre culegerea de date personale, așa că doritorii trebuie să știe că informațiile oferite prin completarea răspunsurilor sunt confidențiale. Chestionarul se găsește pe site-ul Primăriei Huși, primariahusi.ro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Nu stiu primaria ar trebui sa se intereseze cum pute centrul orasului astuia cotetzul e lux ..si cum dau canalizarile pe dinafara cand ploua si pute ingrozitor cacatu care umbla pe strazi .

  • curat pute, adica pute rau a kk, mai ales cand ploua si mai ales langa parcul din centru, unde teoretic ar trebui sa iei o gura de aer curat nu un miros de rahat care nu iti trece multa vreme.
   e adevarat ca si cu parcarile e o problema grava, ca nu gasesti loc de o masina in fata apartamentului si trebuie sa o lasi la sute de metri parcata, adica pe unde gasesti. Dar asta nu-i bai, mersul pe jos face piciorul frumos si ghebul mare cand ai de carat cumparaturi de la masina sau de dus bagaje, ca na, daca se incurajeaza mersul pe jos pana la serviciu, macar cand pleci in concediu trebuie sa iei masina.
   Pe scurt, vedeti ce naiba e cu canalizarile ca pute naibii a rahat in cetru si daca mai aveti timp gasiti si solutii la problemele cu parcarile.

  • comentand pe o tema reala, subiect foarte dureros, treaba asta cu izul de rahat resimtit in fata cinemaului proaspat renovat Dacia si de-a lungul intregii strazi din fata lui, nu il simtiti cand depuneti coroane si tineti discursuri pe la acea statuie uzata de acum de intalniri electorale, sau atunci se confunda sursele mirosului, singurul care ramane acelasi, adica de rahat.
   nu e gluma, chiar pute. inaintasii nostri cand au construit aceste blocuri au gresit proiectarea canalizarii, nimerind cunva fara panta corecta de inclinare. Dar din 1982 si pana in 2023 nu s-au mai gasit solutii la problema asta si la orice ploaie ne reamintim ca miroase a rahat??

 2. Nu inteleg de ce este permisa abandonarea masinilor pe toate drumurile, prin toate parcarile. Majoritatea consilierilor locuiesc la curte si au unde-si parca masina personala astfel ca este evidenta nepasarea lor insa mai amintesc inca o data locurile unde sunt masini abandonate ce creeaza ambuteiaje in trafic dar tin si atatea locuri ocupate in parcari. Trecerea de pietoni din sensul giratoriu de langa stomatologie (mai la vale de sediul politiei) – cel putin 2 masini abandonate, parcarea din fata bazarului – fosta masina de carat pitza de la P[itzeria Marian (Logan albastru cu numar de HD), un autoturism cu numar de SM sau MM parcat in fata usii centrale de la cladirea pietii, un opel Corsa abandonat langa parcul de copii din fata stomatologiei vechi din zona Cina si tot acolo in parcarea mare din spatele blocului cu farmacia alaturi de acel Opel Corsa sunt inca 2 autoturisme abandonate.

 3. Care vehicule grele in oras? Nu mai vorbiti aiurea! Toate o iau pe varianta, ca in Husi exista variante ocolitore, nu ca in alte orase 😀
  Probabil ca oamenii nu au stiut sa indice alte probleme decat cele mentionate in chsetionar fiindca webdesignerul site-ului nu s-a obosit / nu stie sa traduca si cuvantul „Other” al temei „Cityhall”, pe care a folosit-o. Ar trebui sa-i spuna cineva ca fiecare tema are fisiere cu extensia „.po” care trebuie traduse 😉 , inclusiv pentru formularele de contact (ca ala e un biet formular de contact, nu vreun script destept care sa si interpreteze statistic rezultatele chestionarului). Ca altfel, cred ca toti soferii orasului ar fi indicat la rubrica „Alta cauza” – MASINILE SCOLILOR DE SOFERI care ruleaza cu 10 Km/h pe arterele principale ale orasului!!

  • Iaca na, ca acum am vaz’t: Sergiu Gaina a trecut de la dat muzica in discoteca si administrat institutii publice la facut website-uri. Mare evolutie mare! 🙂 Cat a fost halatul? Ca dincolo cu siguranta era mai ieftin 🙂

  • Dă-te deștept in ce te pricepi (informatică) și NU in ce te pricepi – școlile de șoferi.
   Pentru cultura ta generală, pregătirea mea de bază este programator , dar sunt și instructor. Așa că este o vorbă românească – Io ca tine am fost, tu ca mine (încă) n-ai fost.
   Ai fost elev la școala de șoferi? AI UITAT?
   Dacă stau cu radarul pe segmentul pod Ralea – Petrom ori intrarea în oraș dinspre Albița, toți mieii ca tine (că mai ai pină ajungi BERBEC, dar văd că te strădui) lasă permisul….
   Cât despre ” locurile de parcare” in niciun stat civilizat administrația publică nu dărâma în stânga și-n dreapta, ori mai rău, distruge spațiile verzi! ca să-ți facă ție loc pentru trei hârburi per apartament….
   Nu-ți convine? Ia-ți ogradă. Mergi cu bicicleta. Mergi pe jos, că orașul e practic un sat cu blocuri.

   • 🤣🤣ii mai trebuie patru mandate imparatului pentru un singur obiectiv????Sa faca asfaltare mai mult din banii contribuabililor decat din fonduri UE sau guvernamentale ( a se vedea parcarea de la gartek care este facuta pt societatea privata, in nici un caz pt riverani sau alte categorii🤣🤣)

   • N-ai tu habar la ce ma pricep eu, si nici nu vrei sa afli 😂😂 Sper ca esti mai bun instructor auto decat ai fost programator 😂. Ca de bun ce ai fost ai renunțat la bani multi si ai ales sa-ti transpire ouăle toata ziua in mașină, asa-i? Cu cine ai învățat „programare”? Cu Daisa, care citeste si acum din caietele de student ale lui barbatu-sau, ori cu Copacinschi, care in afara de scheme logice nu stie altceva? Si nici pe alea cum trebuie…

    • …ori administrator de „Casa de Cultura” fara cultura, dar cu crasma si cu multe scoli de soferi in incinta? 😂
     Iaca na, s-o suparat cuibul de paraziti al orasului Huși, de la Casa de Incultură. Unii cu blocarea traficului, altii cu ciordeala banilor publici pentru site-uri facute in WordPress, cu teme ciordite de pe net, prost customizate din mouse, de buni programatori ce sunt 😂😁.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.