2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Primãria Husi scoate la concurs postul de director al clubului sportiv nou înfiintat în oras

- Advertisement -

SANSÃ… Primãria Husi scoate la concurs postul de director al Clubului Sportiv apartinând municipalitãtii, pe care l-a înfiintat în varã, cu intentia declaratã de a atrage copiii si tinerii cãtre sportul de masã. Cei interesati îsi pot depune deja dosarele pânã pe data de 10 ianuarie.

În timp ce unii spun cã acest concurs ar fi, de fapt, doar o formalitate, întrucât viitorul director este stabilit, altii, mai idealisti, cred cã sunt destui tineri absolventi de studii superioare din municipiul Husi, cu preocupare pentru sport, care si-ar putea încerca norocul în mod onest, dincolo de orice aranjamente. Conform anuntului, aspirantii au nevoie sã fie licentiati fie în Educatie Fizicã, în Stiinte Juridice, Economie sau chiar Stiinte Ingineresti. Conditia este ca fiecare candidat sã dovedeascã faptul cã are o vechime în muncã de minim 7 ani. Înfiintarea acestui Club Sportiv al municipiului Husi a fost o initiativã venitã în Consiliu Local din partea unui grup de consilieri social-democrati. În sedinta din luna iunie, când s-a dezbãtut aceastã initiativã în plenul Consiliului Local, consilierii liberali au fost cei care s-au abtinut la vot, solicitând explicatii cu privire la efortul bugetar pe care l-ar presupune functionarea acestui obiectiv. Initiatorii însã au venit cu argumentul cã sportul este necesar, educatia în acest sens a tinerei generatii este deosebit de utilã, iar bani se vor gãsi, au spus reprezentantii executivului. Unul dintre consilierii social-democrati au sustinut cã acest club îsi doreste sã fie unul în care sã se contureze pentru viitor perspectiva sportului de performantã pentru membrii sãi. Trebuie spus cã postul de director al clubului sportiv de la Husi va fi unul pe duratã nedeterminatã, iar cei interesati trebuie sã stie cã vor avea de sustinut o probã scrisã, pe 18 ianuarie, si un interviu, pe 23 ianuarie, ambele la sala de sport municipalã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Clubul asta este o gluma buna.In afara de un stadion varuit, orasul nu are nici un fel de infrastructura sportiva🤣🤣.Nu exista Sala Polivalenta, nu exista Bazin Olimpic, nu exista Pista de Atletism sau Baza Sportiva pentru atletism.
    In toate mandatele primarului, nu a fost decat o echipa de fotbal pe care a lasato sa moara cu toate ca aducea public numeros.Atunci ne intrebam, ce sport sa faca clubul asta cand primarul a demonstrat clar ca nu empateaza cu aceasta activitate???Cu ce profesionisti vom avea sport in oras?Ce buget va avea clubul, ce obiective vor fi trasate si in ce competitii???Eheee, ar fi ceva sa fie bine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.