29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Primăria Năvodari, despre acuzațiile privind sterilizările fără anestezie de la adăpostul public: „E singurul veterinar care a vrut să lucreze cu noi!”

Imaginile care arată câini sângerând, pe podeaua cabinetului din Biobaza Năvodari, au adus, vineri, la faţa locului un echipaj al Biroului de Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Constanţa.

„Apelul a fost făcut la 112, a venit şi o doamnă poliţist medic veterinar. Au constatat, se pare, că totul este în regulă, câinii despre care s-a spus că au murit erau pe picioarele lor, în adăpost”, a declarat viceprimarul din Năvodari, Costel-Aurelian Dumitraşcu, pentru Libertatea.

„Colegii de la Achiziţii s-au ocupat”

„Timp de şase luni, activitatea serviciului de ecarisaj a fost oprită. S-au înmulţit sesizările din partea cetăţenilor, atacaţi de câini fără stăpân. A fost reluată campania de sterilizări. Domnul Corneliu Iacob este singurul veterinar care a dorit să lucreze cu noi. Ceilalţi veterinari nu vor, probabil, să le fie asociată imaginea cu serviciul de ecarisaj”, a precizat Dumitraşcu.

Întrebat prin ce procedură a fost desemnat medicul veterinar care să sterilizeze câinii din Biobaza Năvodari, viceprimarul a răspuns că nu ştie, „colegii mei de la Achiziţii s-au ocupat de asta”.

Citeşte întreaga ştire: Primăria Năvodari, despre acuzațiile privind sterilizările fără anestezie de la adăpostul public: „E singurul veterinar care a vrut să lucreze cu noi!”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here