Primãria Vaslui dã drumul la angajãri: 8 posturi vacante!

JOB… Vasluienii aflati în cãutarea unui loc de muncã au acum ocazia de a prinde un post la buget, pe perioadã nedeterminatã. Primãria Vaslui face angajãri pentru sapte posturi de consilier si un sef de serviciu. Candidatii care vor sã se înscrie trebuie sã aibã studii superioare si vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii functiei între 1 an si sapte ani, în functie de gradul profesional pe care îl doreste sã-l ocupe. Acestia vor trebui sã treacã de douã probe, una de verificare a cunostintelor din domeniu, care se va desfãsura sub forma unui test scris, si un interviu. Data limitã pânã la care se pot depune dosarele este 22 martie, prima probã fiind programatã pe 2 aprilie, ora 11:00. Posturile pe care Primãria Vaslui le scoate la concurs sunt: 1 post de consilier, grad profesional asistent la Biroul Investitii, 2 posturi de consilier, grad profesional principal si 1 post de consilier, grad profesional asistent – Compartiment Management Proiecte, 2 posturi de consilier, grad profesional superior la Compartiment Verificare Avizare Documente, 2 posturi de consilier, grad profesional principal la Compartimentul Mediu, Peisagisticã, Mobilier Urban, Scoli din cadrul Directiei de Gospodãrie Urbanã si 1 Sef serviciu, grad I – Serviciul Management Proiecte. Pentru posturile de consilier asistent este nevoie de un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii functiei, cinci ani pentru posturile de consilier principal si sapte ani pentru posturile consilier superior.
6 COMENTARII

 1. Posturile astea au aparut pentru ca primul ministru Catu nu va mai permite cumulul pensiilor cu salariul de bugetar. Se prefigureaza sa plece toti “militienii” pensionari din Primaria Vaslui.
  Bine ca va taia Catu sporurile la bugetari, si-asa luau salariile uriase pentru stat degeaba!

  • Esti tămâie rău, astea sunt posturi vacante, in toate instituțiile publice exista, nu le scot la concurs pentru ca le ocupa periodic de cine trebuie, normal, cu salariul aferent, eventual si prin rotație daca sunt mai multe pile, ca sunt, 🙂 de acum o sa le ocupe pe bune
   Iar de tăiat sporuri nici vorba

 2. Frumos! Mă bucură faptul că se extinde informația, chiar dacă (părerea mea) se creează o falsa impresie de transparență, căci știm cum se ocupă acele posturi (aș vrea să nu mai recurg la prejudecăți, dar din păcate asta este realitatea).

  Aveți cumva informații despre grila de salarizare? [uite un aspect care nu se menționează. De ce? Nici programul de lucru nu se afișează. Dar spuneți clar pentru ce vine omul acolo (un om care vrea, încearcă pentru prima dată și nu știu cum merg lucrurile acolo în interior precum știu alții)].

  • Ce ai întrebat tu sunt tocmai subiectele de concurs. Pune mana pe carte, downloadeaza bibliografia, și ai sa înveți și care sunt salariile, programul de lucru, unde sunt afișate.

   Fă măcar de un 5 la scris și apoi poți spune dacă e făcătură sau nu.

   Dar după cum ai pus problema nici cele din oficiu nu cred ca le primești!

LĂSAȚI UN MESAJ