spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Primãria Vaslui se înscrie în apelul de proiecte pentru dotarea unitãtilor de învãtãmânt

spot_imgspot_img
- Advertisement -

INVESTITIE… Primãria Vaslui se înscrie pe ultima sutã de metri în apelul de proiecte pentru dotarea unitãtilor de învãtãmânt prin Planul National de Redresare si Rezilientã (PNRR). Consilierii locali au aprobat ieri participarea municipiului în acest program pentru a dota 24 de unitãti de învãtãmânt cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale. Costurile investitiei se vor ridica la 16,3 milioane lei, din care 2,6 milioane va reprezenta contributia municipiului Vaslui. „Investitia vizeazã cresterea calitãtii si diversificãrii ofertei educationale, inclusiv în sistem de tip blended learning, echipamentele tehnologice vor facilita aplicarea unor metode si tehnici de predare moderne. Disponibilitatea unor echipamente performante, a resurselor educationale deschise optime, adaptabile nivelului elevilor vor conduce la un proces de predare-învãtare-evalure accesibil si favorabil incluziunii”, se aratã în Raportul anexat proiectului de hotãrâre privind aprobarea participãrii municipiului Vaslui în programul PNRR.

Treizeci de primãrii din judetul Vaslui au depus pânã acum proiecte pentru dotarea unitãtilor de învãtãmânt prin Planul National de Redresare si Rezilientã (PNRR). Prin acest apel de proiecte, primãriile au, astfel, posibilitatea de dota unitãtile de învãtãmânt cu mobilier, echipamente IT si diverse materiale didactice, pot amenaja laboratoare de informaticã, sãli activitãti extrascolare sau sportive, cabinete din sistemul de educatie preuniversitar, inclusiv cabinetele de asistentã psihopedagogicã. „Toate bunurile si echipamentele achizitionate prin viitoarele proiecte de cãtre solicitantii eligibili vor fi oferite spre folosintã gratuitã beneficiarilor finali ai investitiilor, pentru a fi utilizate exclusiv pentru activitãti didactice, sportive si extrascolare cu elevii/copiii. Depunerea proiectelor se realizeazã exclusiv online, prin platforma electronicã dedicatã PNRR, cu respectarea perioadei de depunere: 19.12.2022 (ora 9:00) – 19.03.2023 (ora 23:59)”, a transmis Ministerul Educatiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Vrem la Primarie un om ca Sandel Ionel sa dea poporului de mancare, flori si bomboane de 8 Martie, burse la toti elevii, bilete la cinema si teatru gratuite in toata tara, sa amvelopeze toate blocurile gratuit iar la cei care au facut-o sa le dea banii inapoi, sa faca parcare subterana sub statuia lui Stefan cel Mare in Centru, sa faca Autogara cu 8 etaje si pista pentru avioane deasupra, sa acorde locuinte ANL la toti tinerii casatoriti, sa intre toti copiii la cresa si camin gratuit, sa faca salariul minim in oras de 8000 net, iar intr-un an sa creeze 150000 locuri de munca la Radical Grup ca vorba aia mareste nivelul de trai in Vaslui si vom avea toti bani sa ne construim vile.

  2. Start la spalat bani?!!!Mai terminati o cu digitalizarea ,nu mai mintiti.Ce materiale didactice ,mincinosilor?Spalati beni cu complicitatea directorilor de scoli.De aceea toti sociopatii au ajuns directori.Toti necontrolabilii cu probleme de comportament.Sunt scoli si gradinite in suburbiile Vasluiului care arata ca un ghetou.Parchet rupt,vechi si mizerabil,masute vechi,nici un spatiu de joaca amenajat.Gradinita cu mobilier de scoala,vechi, urat,fara draperii,fara mochete,fara jucarii ,fara carti,cu o curte mizerabila.Ati spalat bani prin asazisele proiecte europene,prin achizitii ce nu relevau valoarea ,prin achizitii fictive,prin angajati fictivi,cu activitati fictive.Spalati bani prin directori .Mars ,ma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.