spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Primarul Bârladului a bãtut un copil

- Advertisement -

SLAB ÎN TENIS

ISTERIC Acum douã sãptãmâni, primarul Constantin Constantinescu a disputat o partdã de tenis de câmp cu un copil. Supãrat crunt pe faptul cã acel copil l-a bãtut la tenis, primarul a fãcut o crizã de isterie si a aruncat cu racheta dupã el. Copilul a încercat sã se fereascã însã racheta la lovit în spate. „Copilul l-a bãtut pe primar, iar cei care asistau pe margine la jocul dintre cei doi (Titi si copil), au rãmas stupefiati când l-au vãzut extrem de nervos pe Titi, aruncând cu racheta dupã copil! Racheta l-a lovit pe micut în spate, fãcându-l sã icneascã de durere!”, ne-a relatat un martor ocular.

La Bârlad, în Grãdina Publicã sunt câteva terenuri de tenis de câmp pe zgurã, apartinând municipalitãtii, unde amatorii celui mai frumos si mai plãcut sport al elegantei si fayr-play-ului, îsi petrec orele libere. Printre cei mai înfocati tenismeni se numãrã si primarul Constantin Constantinescu, care atins serios de sindromul „Halep” joacã tenis cu diversi prieteni sau cu participanti la competitiile caree se organizeazã în acea bazã sportivã. Ce n-a înteles primarul Titi, este cã tenisul se bazeazã, ca toate sporturile în general, pe principiul fair-play-ului. Nu l-a înteles nici în sport si nici în viata cotidianã, fiind cunocutã firea lui impulsivã, mai ales atunci când pierde. Cine joacã cu el tenis, are viatã grea dacã se încumetã cumva sã-l batã. Acesta se enerveazã si sfârseste prin a arunca cu racheta de tenis dupã cel care l-a învins.

„Racheta l-a lovit pe micut în spate, fãcându-l sã icneascã de durere!”,

Caz concret, acum douã sãptãmâni, la una din competitiile organizate pe terenurile de tenis din Grãdina Publicã, primarul Titi a jucat tenis cu un copil foarte bun, cu performante în acest sport. „Copilul l-a bãtut pe primar, iar cei care asistau pe margine la jocul dintre cei doi (Titi si copil), au rãmas stupefiati când l-au vãzut extrem de nervos pe Titi, aruncând cu racheta dupã copil! Racheta l-a lovit pe micut în spate, fãcându-l sã icneascã de durere!”, ne-a relatat unul din cei care au participat la competitie si care a rãmas stupefiat de atitudinea lui Titi! Am încercat sã-l contactãm pe primar pentru a ne spune si opinia dumnealui fatã de cele relatate despre incident, dar acesta n-a fost de gãsit nici în Primãrie si nici la telefon. Suntem siguri cã din punctul de vedere al primarului, aceastã iesire a fost o glumã! Din punctul de vedere al tatãlui copilului, gluma a fost deplasatã.

Aere de vedetã

Dar nu este primul caz când Titi, pãtruns de fiorul jocului si crezându-se un fel de „Boris Becker de Cacaina” aruncã cu racheta dupã cei care-l bat, însã acestia, fiind obisnuiti cu furia lui Titi, care nu stie sã piardã (ca si în viatã, când înjurã si spurcã pe toti cei care nu-i îndeplinesc ordinele), tac mâlc si înghit aceste iesiri necontrolate. Când joacã tenis si oboseste, primarul Titi se aseazã pe bancã, deschide gura si un amic care îl însoteste mai mereu (un fel de catel de casã) îi toarnã apã în gurã si îi face vânt cu prosopul, stârnind hazul tuturor celor care asistã la asemenea scene penibile!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.