spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-oct.-2023

Primarul Bârladului dă lecții moldovenilor de atragere a fondurilor europene, iar străzile orașului arată ca după bombardamente! (FOTO)

- Advertisement -
DE NOAPTEA MINȚII… Moldovenii au venit la Bârlad foarte hotărîți să învețe lecția decisivă în atragerea fondurilor europene, însă nu se așteptau să găsească, de pildă, tranșee în loc de străzi, făcute, culmea, cu fonduri europene!

FAZA ZILEI… O adunare de zile mari a avut loc la Cinematograful „Victoria” din Bârlad, unde un grup de edili și senatori din Republica Moldova au venit să învețe de la primarul Bârladului, avocat de meserie, cum să atragi mulți bani din fonduri europene, dar să nu prea știi ce să faci cu ei. Cine le-a spus moldovenilor să vină să ia lumina de la primarul Dumitru Boros nu se știe, însă acela sigur a avut umor. Moldovenii au venit la Bârlad foarte hotărîți să învețe lecția decisivă în privința fondurilor europene, însă nu se așteptau să găsească, de pildă, tranșee în loc de străzi, făcute, culmea, cu fonduri europene! În plenul discuțiilor în care moldovenii își luau notițe, primarul Boroș a început să intre în rolul unui geniu edilitar, însă până și președintele Dumitru Buzatu s-a arătat stânjenit de efuziunea cu care primarul Boroș vorbea despre dezastrul din Bârlad, ca despre mărețele „succesuri” ale administrației sale.

Organizația PSD Bârlad nu a ratat ocazia de a-l persifla pe primarul Boroș

Pe site-ul Organizației Municipale PSD Bârlad, nu a întârziat să apară poziția clară (cu probe) a membrilor PSD, conduși de mucalitul deputat Adrian Solomon. Acesta a postat câteva poze elocvente, prin care a atras atenția primarului Boroș că „s-a înmuiat piatra spartă” pe străzile refăcute recent cu fonduri europene!

„Boroș! Ai grijă că s-a înmuiat piatra spartă(sic!)

„Deși a chemat ieri cîțiva reprezentanți ai autorităților din Republica Moldova să le arate cum se atrag eficient fondurile europene, Boroș a ratat ocazia de a se lăuda cum SE FRAUDEAZă fondurile europene. Bătaia de joc a primarului și constructorilor de casă se observă cu ochiul liber de la un capăt la altul al orașului. Jos mafia boroșistă!

PS: Toată chermeza a avut loc la Cinematograful Victoria, reabilitat în chip european de administrația PSD a Bârladului, adică ăia despre care tu, Boroș, și cățeii tăi anonimi pe facebook spuneți că n-au făcut nimic. Dacă era după măiestria ta edilitară, chemai oamenii ăștia în vreo groapă de prin târg…”, au scris membrii PSD Bârlad, în frunte cu Adrian Solomon, pe site-ul Organizației Municipale!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. „Cum sa fii cel mai incapabil om/primar” mai bine ar scrie o carte dl. B, macar de era si el vreun ” smecher” ca ala ar fi avut un pic de mandrie si n ar fi permis bataia asta de joc pe care o face firma contractata sa se ocupe de mascarada asta, cu angajati vai de capu lor, euforici de la prima ora a diminetii si „ingineri ” doar pe hartie ca pe teren Dumnezeu cu mila. Boros a alocat banii, a numit Doreii si acum e ocupat sa pupe unde trebuie poate ajunge si el in capitala si lasa in urma mocirla din oras. De ce i ar mai pasa? Si terminati cu :”Domne se face treaba si tot nu va convine”, mai conteaza si cum faci o treaba, nu doar sa fie facuta. E la minte oricui ca toata aceasta „lucrare de amploare” putea fi facuta cu simt de raspundere si cu cap, nu daramam tot orasul si vedem dupa aia. Dar asa e romanul :” bine ca se face”, mai putin conteaza ca e munca de mantuiala, ne am invatat cu suturi in fund de nici nu le mai simtim cand le primim.

  2. Solomoane, trebuia să-i duci pe românii de peste Prut,nu moldoveni, împreună cu Buzatu,să le arăți ce piață a-ți făcut în mandatul vostru când erați la conducere…..știi tu cu nea Titi ,in rest despre ce face avocatul mai vorbim peste vreo șase luni

    • Pai,Bouros i-a chemat pe ,,romanii de peste Prut,,sa ii invete cum sa atraga fonduri europene si ,in mod normal sa le si arate cum se lucreaza cu fonduri europene!Toti barladenii,inclusiv tu,vad cum cum se lucreaza si ce se intampla in acest oras,asa ca nu vad de ce introduci in discutie persoane si probleme care n-au nicio legatura cu acest eveniment!maniera aceasta de a schimba subiectul si a minimaliza problemele create de edil este proprie unor indivizi cu un grad extrem de redus de inteligenta sau unor lingusitori de ultima speta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.