Primarul Bârladului, Dumitru Boroș, a fost externat și se simte foarte bine!

Dumitru Boroș

TOTUL VA FI BINE… Activitatea Primăriei Bârlad, afectată de infectarea cu virusul SARS-CoV-2 a câtorva funcționari publici, precum și a primarului Dumitru Boroș care a fost internat, va fi reluată în forță în scurt timp. În după-amiaza zilei de vineri, 16 octombrie, primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, a fost externat din spital. Starea sănătății edilului bârlădean este foarte bună, lucru demonstrat și de rezultatul testului pentru determinarea SARS-CoV-2, efectuat la o săptămână de la internare, care este negativ.

Activitatea Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Bârlad nu a fost întreruptă în perioada în care primarul Dumitru Boroș a fost internat, dar s-a desfășurat în condițiile impuse de contextul epidemiologic național actual, cu limitarea accesului publicului în clădirea Primăriei Bârlad și evitarea contactului dintre funcționari și cetățeni.

„În primul rând vreau să le mulțumesc medicilor, asistentelor și întregului personal al spitalului nostru, pentru că abia acum am văzut câte eforturi se depun și cât de grea este activitatea pe care o fac. Am spus, încă de la internare că sunt optimist și că știu că totul va fi bine. Din fericire, am avut dreptate! Atât eu, cât și ceilalți colegi ai mei care au trecut prin aceste momente grele suntem bine și pregătiți de muncă. Voi reveni la serviciu în foarte scurt timp pentru că avem foarte mult de lucru în perioada următoare. Le mulțumesc, de asemenea, și tuturor celor care s-au gândit și încă se mai gândesc la mine și care mi-au transmis din energia lor pozitivă tot timpul cât am stat în spital”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ