Primarul Bârladului parchează unde vrea mușchiul lui, chiar și pe trecerea de pietoni! (VIDEO)

CONTRAVENȚIE… Primarul Bârladului a fost prins în ofsaid, chiar în ziua în care sunt alegeri în organizația sa! Acesta, mizând pe faptul că este șeful administrației locale, și-a parcat mașina chiar pe trecerea de pietoni. Dumitru Boroș venise să vadă cam ce membrii se prezintă la votare, știindu-se faptul că el a boicotat cât a putut această întrunire. Mașina a stat parcată preț de aproximativ 20 de minute pe trecerea de pietoni, incomodandu-i vizibil pe cei care traversau strada respectivă, la o oră de vârf. Reporterii Vremea Nouă l-au surprins pe Boroș chiar în momentul în care urca în mașină, încercând să se deghizeze, punându-și repede gluga pe cap. Intenția sa, practic, era aceea de a se strecura neobservat, după ce a comis o contravenție. Să vedem dacă Poliția Locală sau Poliția Rutieră îl vor amenda pe grăbitul primar, care, conform legilor în vigoare, ar trebui să primească două puncte penalizare la permis, plus două puncte amendă, în valoare de 145 lei.
11 COMENTARII

  1. Băgamias în lingura lui Chelaru el are grijă și protejează ragaliile de patroni, bai boule ai grija de căteau ta, fute-n gît.La cît esti de prost te mai și fudulesti, jegule.

  2. Nu pot să-l amendeze că directorul Chelaru de la poliția locală e pupincuristul lui Boroș, mai nou cară și traista președintelui CARP Bârlad că ia dat funcție de consilier.

  3. mergeti in zona capsa-iris sa vedeti acolo numai masini parcate pe trecere si in intersectie. Trece politia si se fac ca nu vad! Numai masini parcate aiure tot orasul!

  4. Și nu avea nici șapcă, este???? Vremea nouă, nu vă mai săturați de potlogarii!!! La baie nu mergeți după el? Să i se taie capul,zic!!! E drept ca voi sunteți cam măricei și nu începeți amândoi pe restul de trecere de pietoni.

    • Daca ai fi fost tu in secunda doi era Militia acolo si te potcovea! Asa daca e vorba despre primar trebuie sa cautionam astfel de incalcari ale legii, mai ales ca, si cu o zi inainte, presa a publicat imagini cu masina personala a dlui primar cum era oprita in mijlocul strazii la mai putin de 1 metru de o trecere de pietoni iar onor domnia sa purta o discutie aprinsa cu trei interlocutori! Nu credeti domnule Vio ca o persoana publica nu trebuie sa se afiseze in astfel de situatii si ca exemplul pe care il da, de incalcare repetata a legii, este unul negativ?

LĂSAȚI UN MESAJ