spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Primarul Boroș, aroganță de zile mari: își cumpără cafetieră de 8.000 de lei! (DOCUMENT)

- Advertisement -
RISIPITOR…Primarul Dumitru Boroș a alocat din buget suma de 8.000 lei, că să cumpere în primărie un expresor de cafea automat!

ULTIMA FIȚĂ… Adio, oboseală, neatenție și lipsă de concentrare! Primăria Bârlad își cumpără un aparat de făcut cafea de ultimă generație, de 8.000 de lei, din banii contribuabililor! În timp ce primarii din județul Vaslui nu contenesc să se plângă că nu au bani pentru strictul necesar, primarul Dumitru Boroș de la Bârlad le dă peste nas cu o aroganță de zile mari! Acesta tocmai ce a alocat din buget suma de 8.000 lei, că să-și cumpere în primărie un expresor de cafea automat! Aparatul costisitor face banii, căci în reclama produsului scrie că face tot felul de cafele, doar la o atingere de buton: espresso, cappuccino, latte macchiato. Boroș va putea folosi aparatul de la distanță cu o aplicație de la Amazon, putând să-și comande cafeaua dorită prin intermediul controlului vocal. Risipa primarului Dumitru Boroș i-a făcut pe mulți opozanți ai lui să comenteze și să se întrebe, care e motivul acestei „investiții”. Oare din ce pricină primarul Boroș nu mai are somn? Și, probabil ca să se mai dezmeticească la serviciu, și-a comandat un expresor de fițe, care să-i prepare cafelele mult dorite.

DOCUMENT: Proiect nr.7 pe ordinea de zi

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Bai carpa.n cur,pres al.lui Tataru.Eu mi.am cumparat asa ceva la 2000 lei.Pt ca ma respect.Si.pt.ca i foarte util.Primaria Barlad.Nu.si.poate permite un aparat mai mare la 8000 lei.Ce populist mizerabil.Si ce cacanar imputit e cel care a dat la presa o asa mizerie.care impresioneaza prostii.Si zdrentele.pupincuriste ale politrucului satrap de doi bani.Nelu Tataru.Felicitari d.le primar vrednic si onest.D.Boros.Ati facut pt.Barlad si barladeni ceea ce n.au facut toti primarii ciumei rosii in 30 ani.Stiu.Tare le stati in gat.La prosti si ticalosi !

    • Bai limbuta, are si ciuma rosie demnitatea ei nu ingenuncheaza in fata unora ca tine si ca primarul! Cat despre faptul ca ti-ai luat, tu, cafetiera cu 2000 de lei (dupa ce ai facut foamea vreo 3 ani) asta e alta discutie. De aceea iti dorim sanatate trei zile, incepand cu cea de alaltaieri!!!!

  2. Ce subiect stupid ! Cafetiera nu si-a luat-o Boros, pe persoana fizica, din banii contribuabililor ! S-a aprobat in CL achizitionarea unei cafetiere pentru primarie, un mijloc fix, nu o pune Boros in buzunar si pleaca acasa cu ea!

    • O fi subiectul cum o fi, dar comentariul și mentalitatea ta sunt jalnice! Asta trebuie primăriei Bârlad acum, cafetiera de 8000 de lei? S-au terminat de făcut investițiile în oraș de le trebuie celor din primărie cafea cu spuma de doua degete?

  3. Bre nene, vezi ca ti s-a uzat limba de atat utilizare la dosul primarului! Cafetiera de 8000 de lei era necesara prmarului sau banii astia ii putea folosi pentru rechizite/haine/ transport scolar pentru copiii cu risc crescut de abandon scolar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.