spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

FOTO | Primarul Boros si „Delta” Bârlad! Cum aratã orasul dupã ploaia torentialã de duminicã! (VIDEO)

- Advertisement -

DE NECREZUT Ploaia torentialã din data de 2 iulie a.c., dupã-amiazã a inundat strãzile din Bârlad. Dar cea mai afectatã a fost B-dul Epureanu. Masinile care circulau pe acest bulevard proaspãt „modernizat” erau la un pas sã se scufunde, iar cetãtenii care mergeau „pe apã” au invadat internetul a de imagini care vorbesc de la sine.

Dezastru este de fapt pe cam pe toate strãzile pe care Primãria Bârlad a început marea modernizare a infrastructurii orasului,  iar ploile care cad destul de des, transformã totul într-o deltã. Pline de apã precum canalele de irigatii, unele strãzi precum cele din cartierele Munteni si Podeni, dar si strada Panselutei din vârful cartierului Deal 2, au devenit impracticabile inclusiv pentru pietonii care se uitã uluiti. Nu mai vorbim de b-dul Epureanu, transformat acum dupã ploaie într-un canal la fel ca cele din Delta Dunãrii.  Pe retelele de socializare, aceste neajunsuri sunt aprig comentate. Unele, într-o notã umoristicã, altele tragic: „Dacã aluneci, te poti îneca pe Bulevardul Epureanu”. Iatã o filmare trimisã la redactia Bârlad, de pe B-dul Epureanu, dupã ploaia din seara de duminicã, 2 iulie! „Bulevardul Epureanu, zona Grãdinii! SC Nomis SRL, lucrare de calitate! Priviti oamenii!! Bârlad, secolul XXI! Sã vadã si domnul primar! Si pe cele douã camioane de pãmânt de pe trotuare!”, este comentariul soferului care a filmat „Delta” Bârlad!

Bârlãdenii sunt disperati de când a început marea modernizare, iar de când au început ploile , indiferent care, de toamnã, de varã, care au transformat santierele lui Boros într-o veritabilã Deltã, acestia reactioneazã dur pe canalele de socializare si vor sã protesteze la televiziunile centrale, fiindcã considerã cã la Bârlad, Boros a reusit sã cumpere toatã presa. „Jurnalismul de la primãrie nu ne este de folos nouã, ci numai primarului!”, spun multi în comentariile de pe FB. Concret, lucrarea de pe B-dul Epureanu, prin care a fost „modernizatã” toatã strada, este acum, dupã ploaia de pe 2 iulie a.c., plinã cu apã si a devenit subiectul preferat de dezbatere al bârlãdenilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Daca te uiti pe strazi trotuare se monteaza camine de plastic cu capace si la cateva zile acestea sunt desa sparte prin alte lucrari sigur vor trebui inlocuite…verifica cineva pe ce se cheltuie banii se distruge maine ce se lucreaza azi?Stiam ca sunt institutii care verifica pe ce si cum se cheltuie banii europeni.Intr-un cuvant asa primar ,asa oras…aveti ce ati votat….orasul si primaria pare a fi propietatea cuiva acum.

 2. Domnule primar .Trimiteți un control la Raizer ca fura bețivul aka de Buzamat cu amanta și chiar și domnul Sica de rup norii.sau va faceți ca nu vedeți !

 3. Capacele la cămine și scurgerile pentru apa pluviala sunt ridicate cu 4cm mai sus decât asfaltul actual(sunt la cota uzurii) și din cauza asta acel gol de 4cm a fost umplut cu apa-ma refer la b d-ul Epureanu.

 4. Imi aduc aminte comentariul elogios al unuia care, probabil, spera sa prinda vreo licitatie cu cantec, de acum vreo luna, in care spunea ca „ce a facut Boros pentru Barlad, n-a mai facut nimeni”. Asa e! L-a distrus complet!!
  Oi cetateni, beliti in plm ochii unde puneti stampila aia! Desi, ce-i dreept, daca ne gandim bine, puteti sa-i beliti cat vreti, ca stampila tot rau o s-o puneti, ca numai lepre candideaza la alegeri. Vorbe multe, fapte ioc! Ca si chestia aia mica, neagra, umflata si transpirata de la PSD (i-am uitat numele) tot pe acelasi calapod e facuta. Toti o apa si-un pamant. Avea dreptate Vadim cand voia sa-i duca pe toti pe Stadionul National si sa-i impuste. Numai hoti!!

 5. La fel de mult e și vina noastră a cetățenilor, atâta vreme cât privim și acceptam bătaia asta de joc lor nu are de ce sa le pese, bine că stăm ordonați la rand și plătim impozitele și comentam online, ne mai trezim sau îi lăsăm să facă exact ce vor și sigur o sa fie tot așa de acuma, nu vă așteptați la miracole, la școală unu deja au spart în modernizare!

 6. Firma Nomis o firma de partid, care ofera spagi pentru toate lucrarile executate! Niste imbecili, aici DNA ul trebuie sa verifice, dar cu siguranta sunt monitorizati, in viitorul apropiat o sa fie multe descinderi in administratia Boros si firmele executante si arestari, este doar o chestiune de timp!

  • Poate ar trebui grabte lucrutile si sa se faca o verificare a cheltuielilor cu fonduri europene ! verificati caluratea lucrarilor ! Asigueati sifueanr cetatenilor si siguranra ruriera!

   • Haida-de! Pai n-ai citit ca Romania a cheltuit doar 3,4% din miliardele date la PNRR? Pe de o parte, e bine, ca (m)UE iti da bani, dar tre’ sa-i dai inapoi cu dobanda, ca PNRR nu e ajutor, ci imprumut. Si cu cat cheltui mai mult, cu atat esti mai strans de oua.
    Pe de alta parte, daca nu se cheltuie, cum sa se faca ceva? Iar de strans de oua, oricum ne strang, ca avem politicieni lasi, care fac sluj in fata coruptilor de la Bruxelles.

   • PS – adica, una din doua: ori nu papam din prajitura otravita a Bruxelles-ului, dar stam cu capul sus, ori muscam zdravan si plecam capul. Dar noi nici nu muscam, si capul il tinem plecat…

  • De Raizer nu spui?Pe Buzamat cine il controleaza cum si cat asfalt toarna pe strazi, nimeni, ca-i firma primarii.Are un mare inginer de lucrari, imbracat in egari,care nici ruleta nu stie sa o foloseasca,ca doar in Anglia la „afacerile„ lui nu folosea asa ceva.DNA ce spune?

   • Cât asfalt a furat acest Buzamat și primarul îl tine in brațe și ii accepta și mărirea de salariu .Când vine doamna DNA sa îl întrebe unde este asfaltul și agregatele lui Actrostrans ?Hai DNA ca aveți ce găsi la Raizer !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.