spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

Primarul Braşovului, ameninţat cu moartea de Lazăr Maior

- Advertisement -

Primarul Braşovului, George Scripcaru (PDL), a făcut plângere împotriva pe revoluţionarului Dorin Lazăr Maior (PSD) după ce acesta l-ar fi ameninţat cu moartea chiar în biroul său de la primărie.

Incidentul a avut loc vinerea trecută, iar motivul a fost sediul cinematografului ASTRA, unde Lazăr Maior are un club.

„Avem în derulare un proces pentru cinematograful ASTRA”, povesteşte primarul.

„Am deschis acţiune în instanţă pentru a prelua imobilul, în conformitate cu legea care prevede predarea clădirilor fostelor cinematografe către autorităţile locale. El nu a vrut să predea acest imobil. Am câştigat apelul şi suntem la recurs”.

În acest context, spune Scripcaru, s-a trezit cu Dorin Lazăr Maior în biroul său şi s-a pomenit ameninţat cu moartea.

Coleg de-al lui Maior, martor la incident

Discuţia a continuat şi în anticamera primarului, în prezenţa a patru martori, printre care preşedintele PSD Braşov, consilierul Mihai Girda, coleg cu Maior.

După incident, primarul a anunţat Poliţia, iar ieri a fost la Parchet pentru a da declaraţii. Dorin Lazăr Maior a negat că l-ar fi ameninţat cu moartea pe primar, dar a admis că a avut „un schimb dur de replici” cu acesta.

Maior a declarat că primarul l-ar fi ameninţat cu „dosare penale”. „Nici vorbă”, neagă primarul „singura referire la vreun proces pe care am făcut-o a fost când i-am spus că o să piardă recursul, o să aibă de plătit cheltuieli de judecată şi tot pe mine o să dea vina”.

Acesta a spus că nu intenţionează să ceară daune morale, dar că vrea să se înţeleagă că oricine trebuie să respecte legea şi instituţiile statului.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.