1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Primarul comunei cu cea mai uluitoare dezvoltare din județul Vaslui își cheamă fiii satului acasă. Mesajul său de Anul Nou!

- Advertisement -

INCREDIBIL…Comuna Bunești-Averești a cunoscut o dezvoltare uluitoare prin atragerea în zonă a unui important investitor, care a făcut cea mai modernă plantație de vie din România (peste 640 de hectare), cât și un combinat de vinificație de ultimă generație, o investiție de peste 14,5 miloane de euro. În total, la Averești, omul de afaceri Constantin
Duluțe a investit peste 50 de milioane de euro. Acum că investițiile încep să producă, efectele se văd în comunitate. Peste un milion de euro a intrat în comună numai din salariile de la compania lui Duluțe. Acesta a mai plătit și impozitele din unele tranzacții la Bunești-Averești, fiindcă și-a declarat sediul fiscal aici. Acest lucru a însemna anul acesta o rotunjitre a bugetului comunei cu 7,7 milioane de lei, practice bugetul s-a dublat.  Vasile Taragan, primarul comunei, își face bilanțul de sfârșit de an, de Revelion și pomenește de norocul care a dat peste comună. “Anul Nou e prilej bun de inventariere al faptelor bune și al nereușitelor. 2022 pentru noi a fost un an fabulos. Comuna noastră l-a primit în comunitate pe investitorul nostru de suflet, Constantin Duluțe, care, precum Moș Crăciun, a adus un dar de 7,7 milioane de lei la bugetul local. Cu acești bani refacem legătura dintre Huși și Iași, prin comuna noastră și astfel nu mai suntem comunitatea de la capătul lumii. Anul 2023 înseamnă realizarea acestui vis, a drumului asfaltat de deasupra Avereștiului, până la ieșirea din comună, dar și a altor proiecte. Încrezător, pot spune că Bunești-Averești a intrat pe drumul corect și îndrăznesc să spun că am devenit o comună atractivă pentru investitori. Vom deveni și o  comună europeană, după ce vom termina investițiile în infrastructură. În prag de sărbători, adresez un mesaj fiilor plecați în străinătate, la muncă: Veniți acasă, că aveți și locuri de muncă și salarii atractive! Le urez tuturor un An  Nou cu împliniri și fie ca familiile concetățenilor mei să se reunească la cumpăna dintre ani! La mulți ani!”, a spus primarul comunei Bunești Averești.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Ce sa faci in saracia aia acolo daca el na fost in stare in 3 mandate sa puna niste piatra pe drumurile satului oamenii traiesc ca acum 50 de ani in urma ce sa mai vorbim peste tot numai mizerie ce sa mai vorbim sa vina sa munceasca acasa

  2. M-a obositTaragan cu investitorul Dulute. Ziua și articolul despre paradisul Averesti. Și-a trag omu’ podgorie acolo dar acest lucru nu înseamnă locuri de munca plătite că în Occident. Din auzite, se practică munca la negru pe bani putini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.