spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Primarul Cristinel Rusu a câștigat toate secțiile din Negrești. Un consilier independent bate marile partide la Parpanița

- Advertisement -

SURPRIZE… Cristinel Rusu câștigă al doilea mandat de primar al orașului Negrești de o manieră categorică, învingându-și adversarii politici în toate secțiile din oraș și din satele componente. Cel mai bun scor, de peste 76% din totalul voturilor exprimate, a fost obținut în Valea Mare, iar cele mai mari emoții, primarul Rusu le-a avut la secția din Glodeni, acolo unde a obținut “doar” 41,75% din totalul voturilor. O surpriză importantă s-a înregistrat la Parpanița, unde consilierul local independent Mihai Paraschiv Vasilică a adunat 103 voturi din totalul celor 249 exprimate, reușind să bată de unul singur listele PSD, PNL, AUR și ADU.

Cetățenii orașului Negrești și ai celor șase componente au avut 10 secții de votare la dispoziție pentru a-și alege conducătorii pe următorii patru ani, și în toate cele zece secții au mers pe mâna actualului primar, Cristinel Rusu. Victoria liberalului era oarecum previzibilă, date fiind investițiile care s-au făcut în acest oraș în ultimii patru ani, iar maniera în care a câștigat alegerile din 9 iunie arată că negreștenii sunt mulțumiți de activitatea desfășurată la primărie. Edilul nu a dat, practic, nicio șansă, adversarilor săi politici, spulberându-i cu procente de peste 50%. Cea mai categorică victorie a fost înregistrată în satul Valea Mare, de unde primarul Cristinel Rusu este, de loc, unde acesta a obținut un procent de 76% din totalul voturilor exprimate. Un procent foarte bun a fost obținut și în satul Cioatele, unde liberalul a fost votat de 71% din alegătorii prezenți la urne. Scoruri bune au fost obținute și pe oraș, în special la Grădinița nr. 2, unde Cristinel Rusu a strâns 227 voturi din totalul celor 384 exprimate. Și în cele două secții din Casa de Cultură, actualul primar a obținut procente de peste 60%, dovadă că negreștenii sunt mulțumiți de activitatea lui din ultimii patru ani.

PSD câștigă doar la Glodeni, la Parpanița independentul Mihai Paraschiv confirmă din nou

Singura localitate care i-a dat ceva emoții edilului Rusu a fost Glodeni, unde acesta, de asemenea, a câștigat alegerile, e adevărat, cu un procent de “doar” 46%, însă a pierdut lupta pentru Consiliul Local, în detrimentul PSD. Social-democrații au câștigat aici bătălia pentru legislativul local cu un procent de 37%, urmați de liberali cu 23% și ADU, cu 19%. O altă secție în care s-au consemnat surprize a fost cea de la Parpanița, unde candidatul independent Mihai Paraschiv Vasilică a adunat mai multe voturi decât candidații PSD și PNL la un loc. Acesta a strâns 103 voturi de la consătenii săi, ceea ce înseamnă un procent de 46% din totalul voturilor exprimate, suficiente cât să-i asigure independentului mandatul de consilier.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Acest jeg de popa ,un oportunist fără pereche,un cameleon ce și vinde sufletul pt interesul propriu…si va vota în CL.cum.va dori sa I fie lui bine…asa s acum fetele bisericești..curve

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.